Netflix Daily

Netflix Daily: Slapen in Peaky Blinders huis, trailer A Family Reunion Christmas

Het is mogelijk om te overnachten in een Peaky Blinders huis. Daarnaast heeft John Boyega uit Star Wars de hoofdrol te pakken in een nieuwe Netflix-thriller en is de trailer van A Family Reunion Christmas gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zo kun je slapen in Peaky Blinders huis

Heb jij altijd al eens een nacht willen doorbrengen in een Peaky Blinders huis? Dan is dat vanaf nu mogelijk. In het Verenigd Koninkrijk staat namelijk de cottage van Arthur en Linda Shelby te huur. Het huisje is volledig gerenoveerd en kan zelfs voorzien worden van een jacuzzi. Boeken kan onder meer via Airbnb.

John Boyega in nieuwe thriller van Jeremy Saulnier

John Boyega heeft de hoofdrol te pakken in een nieuwe thriller van Jeremy Saulnier (Green Room). De acteur, bekend van zijn rol als Finn in Star Wars, speelt in Rebel Ridge. De film wordt een high-speed thriller die Amerikaanse onrechtvaardigheden verkent door baanbrekende actiescènes, spanning en donkere humor.

Makers diepen trailer van The Witcher uit met leuke facts en details

The Witcher komt half december naar Netflix en de verwachtingen zijn hooggespannen. De trailer zag er indrukwekkend uit, maar riep tegelijkertijd veel vragen op. De makers van de serie gingen er eens goed voor zitten om alvast wat dingen toe te lichten.

Lees alles over The Witcher

Trailer A Family Reunion Christmas

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van A Family Reunion Christmas. De serie krijgt een speciale kerstaflevering om in de sfeer te komen van de feestdagen. De kerstaflevering verschijnt op 9 december online op Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb * Nieuw op:
Maradona en Sinaloa (1 seizoen) Docu 2019
The Confirmation Komedie 2016 6..4
Sobibor Oorlog 2018 6.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?