Netflix Daily

Netflix Daily: Misdaadserie Pax Massilia en achter de schermen bij Squid Game

Een nieuwe actieserie van Franse bodem is in aantocht: Pax Massilia. Hoge verwachtingen zijn er rondom de realityversie van Squid Game. De maker van de serie ging een kijkje nemen op de set.

Franse actieserie Pax Massilia vanuit Marseille

Op 6 december zal de serie Pax Massilia worden toegevoegd aan Netflix. De Franse misdaadserie speelt zich af in Marseille, waar de politie drugsdealers de baas probeert te blijven. Dat doen ze door niet altijd helemaal volgens de regels te werken en als een nieuweling een eigen agenda heeft wordt het erg ingewikkeld.

Achter de schermen van Squid Game: The Challenge

Squid Game: The Challenge is de reallife versie van de razend populaire serie. 456 deelnemers jagen op het geld en zullen veel van de spellen moeten spelen uit de serie. Maar ook andere levensgrote spellen zoals zeeslagje. De maker van Squid Game ging met één van de acteurs langs en stonden versteld. Want alles leek zoals het in het echt ook was in de serie. Vanaf 22 november is Squid Game: The Challenge te zien.

Netflix maakt releasedatum Arcane bekend: nog even geduld…

Fans smachten nu al een tijdje naar de terugkeer van de zussen Vi en Jinx op Netflix… en dan hebben we het natuurlijk over Arcane! We weten al een tijdje dat er een tweede seizoen komt van de ‘beste animatieserie ooit gemaakt’ en nu weten we ook wanneer de nieuwe afleveringen gereleaset worden!

Lees alles over Arcane

Netflix maakt werk van Enola Holmes 3

Het was enige tijd stil rondom Enola Holmes. Een derde film gaat er nu echter toch komen. Millie Bobby Brown liet eerder nog optekenen dat er geen plannen waren, inmiddels is dat gewijzigd.

Lees alles over Enola Holmes

Het nieuwe aanbod van gisteren:

geen aanbod

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?