Netflix Daily

Netflix Daily: The Witcher-ster geblesseerd op set, hoofdrolspeler De Familie Claus spreekt

Henry Cavill, de ster van The Witcher, is geblesseerd geraakt tijdens de opnames van de dramaserie. De opnames gaan nu verder zonder de grote ster van de serie. Daarnaast heeft de jonge hoofdrolspeler uit De Familie Claus zich uitgesproken over de film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Witcher-ster geblesseerd op de set

Tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van The Witcher is Henry Cavill geblesseerd geraakt. De ster van de Netflix-serie is aan het herstellen van een kleine spierblessure. Naar verwachting staat hij voor een korte periode aan de kant, terwijl de opnames van The Witcher wel verder gaan. Henry zou aan zijn knie geblesseerd zijn geraakt tijdens het afgaan van een stormbaan. Dat ondanks dat hij een veiligheidsharnas droeg.

Veertienjarige Mo heeft hoofdrol in De Familie Claus

Netflix heeft de nieuwe kerstfilm De Familie Claus gelanceerd waarin de hoofdrol is voor de 14-jarige Mo. De jonge acteur speelt in de film een heel andere rol dan hoe hij zelf tegenover Kerstmis staat. “Ik vind kerst juist een mooi feest. Dat Jules zo anders is dan ik, vind ik leuk. Hij is koppig en praat niet veel. Daarin ligt voor mij de kracht van het acteren: dat je met blikken en emoties het verhaal vertelt en niet alleen met tekst.”

Mo moest ook even wennen aan de special effects. “Dat was met spelen best wennen. De kerstman heeft vier kerstengelen. Minimensjes die gespeeld worden door echte acteurs, maar er pas later zijn ingezet. De scènes waarin zij voorkomen, speelde ik tegen houten poppetjes. Dat was lastig! Het is wel erg leuk om te zien hoe mooi het nu in de film is geworden!”

Showrunner verklapt: Overleeft iedereen de Virgin River cliffhanger?

Het tweede seizoen van Virgin River liet ons achter met verschillende grote vragen. De grootste vraag is misschien wel hoe het nu verder moet met Jack. Zo zagen we in de laatste minuten van de seizoensfinale van seizoen 2 dat Jack hevig bloedend op de grond werd gevonden door Mel met een schotwond in zijn buik. Showrunner Sue Tenney lijkt al verklapt te hebben of hij de schotwond overleeft.

Lees alles over de cliffhanger

Beste Romantische dramaseries op Netflix

Romantische dramaseries zijn ideale reeksen om je eens helemaal mee terug te trekken op de bank. Netflix aan, een grote zak chips open en het liefst in je onesie de één na de andere aflevering bingen. We hebben de beste romantische dramaseries op Netflix voor je op een rij gezet.

Lees alles over de beste romantische dramaseries

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Start-Up (1 seizoen) Komedie 2020 2020-12-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?