Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix domineert Golden Globe-nominaties, ook Mega Man krijgt live-action serie

Netflix heeft de Golden Globe-nominaties gedomineerd met liefst zeventien nominaties. Daarbij zijn onder meer Power of the Dog, Maid en Squid Game grote kanshebbers. Ondertussen lijkt in navolging van onder meer Avatar en One Piece nu ook Mega Man een live-action serie te krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix domineert Golden Globes-nominaties

Netflix heeft goede zaken gedaan tijdens de Golden Globes nominaties. De streamingdienst ontving maar liefst zeventien nominaties. Met onder meer zeven nominaties voor Power of the Dog. De film maakt onder meer kans in de categorie beste dramafilm. Naast Power of the Dog maakt de streamingdienst ook kans op prijzen met onder meer Don’t Look Up, Maid, Squid Game (drie nominaties), Lupin (twee nominaties).

Ook Mega Man krijgt live-action serie

Netflix geeft nog niet op wat betreft live action-series. Nadat eerder onder meer One Piece en Avatar al te horen kregen dat ze mogen rekenen op een liveaction-serie, is er nu ook een aangekondigd van Mega Man. Daarmee moet de gameheld van Capcom ook zijn eigen serie krijgen. Wanneer dat gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Wat? Keert Peach terug in You seizoen 4?

Joe Goldberg leek Peach Sallinger in het eerste seizoen op brute wijze te vermoorden. Nu zijn er echter hints opgedoken waaruit zou blijken dat Peach mogelijk helemaal niet dood is. Er zouden zelfs hints opgedoken zijn dat Peach mogelijk terugkeert in het vierde seizoen van de serie.

Lees alles over You

Mark Hamill (Luke Skywalker) in nieuwe Flanagan-horrorserie op Netflix

Mark Hamill is de meest opvallende naam in de cast van The Fall of the House of Usher. Dit wordt de nieuwe horrorserie van Mike Flanagan, eerder al op Netflix verantwoordelijk voor The House of Hill House, The House of Bly Manor en Midnight Mass.

Lees alles over de nieuwe Flanagan-horrorserie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Blue Lips Drama 2016 6.9 2021-12-13
While Aya Was Sleeping Drama 2018 6.6 2021-12-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?