Netflix Daily

Netflix Daily: 3 meest gezocht Netflix-titels en nieuwe David Letterman

Het jaar is bijna voorbij, dus de lijstjes komen uit alle hoeken en gaten. Zo ook van Google, want waar is in 2023 het meest naar gezocht? David Letterman keert komend jaar weer terug op Netflix.

De drie meest gezochte Netflix-titels in 2023

De lijstjes van Google zijn verschenen waar we het meest naar hebben gezocht in 2023. In Nederland leverde dat een opvallende ‘winnaar’ op in de categorie film & televisie zal het Netflix betreft. De documentaire over David Beckham maakte zoveel los dat dit bovenaan te vinden is. Gevolgd door Wednesday en Ginny and Georgia. In Vlaanderen werd er het meest gezocht naar Knokke Off, de serie die deze week is verlengd, voor eveneens Ginny and Georgia.

My Next Guest with David Letterman keert terug

My Next Guest with David Letterman zal komend kalenderjaar weer te zien zijn. Het is nog wel onduidelijk of het gaat om een volledig vijfde seizoen of alleen een special. Whats-on-Netflix weet te melden dat er deze dagen opnames staan gepland in Chicago en dat Letterman een interview zou hebben met John Mulaney. Of er meer opnames gepland staan is nog de vraag.

Drie nieuwe gezichten aangekondigd voor Wednesday 2

De opnames van Wednesday seizoen 2 gaan nu echt van start, nadat de stakingen alles flink heeft vertraagd. De opnamelocatie is gewijzigd en daarnaast zijn er nu drie nieuwe gezichten aangekondigd voor de spin-off van The Addams Family.

Lees alles over Wednesday

Opvolger Squid Game: The Challenge staat klaar: The Trust

Squid Game: The Challenge zit erop, maar niet getreurd. Het volgende realityprogramma op Netflix staat alweer op de rol, waarbij de psychologische spelletjes tussen deelnemers alweer klaar staan. The Trust: A Game of Greed kan zomaar de volgende hit worden.

Lees alles over The Trust

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Car Masters: Rust to Riches (5 seizoenen) Reality 2023 8.8 2023-12-13
Glow Up (5 seizoenen) Reality 2023 6.6 2023-12-13
1670 (1 seizoen) Komedie 2023 2023-12-13
Se Eu Fosse: Luísa Sonza Docu 2023 2023-12-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?