Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Homeland seizoen 8, animatieserie The Witcher op komst?

Er is een nieuwe trailer verschenen van Homeland. Het achtste seizoen is in aantocht en neemt ons mee naar Afghanistan. Ook is de trailer van het slotdeel van The Ranch gelanceerd en komt er mogelijk een animatieserie van The Witcher.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Homeland seizoen 8 verschenen

Showtime heeft een nieuwe trailer gelanceerd van het slotseizoen van Homeland. De reeks is in Nederland te bekijken op Netflix. In aanloop naar de start van de uitzendingen in de Verenigde Staten is nu een nieuwe trailer verschenen. Voor het achtste en laatste seizoen wordt verhuisd naar Afghanistan. Wie is nog te vertrouwen nu zelfs Carrie een dubbelrol lijkt te hebben?

Komt er een animatieserie van The Witcher op Netflix?

Er gaat momenteel een gerucht rond dat er een animatieserie komt van The Witcher. Die serie komt mogelijk in de lange pauze tussen seizoen 1 en seizoen 2 naar Netflix. De streamingdienst heeft zelf echter nog geen uitspraken gedaan over een mogelijke animatiereeks.

Trailer slotdeel The Ranch gelanceerd

Netflix heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de laatste afleveringen van The Ranch. De afleveringen worden op 24 januari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarna nemen we officieel afscheid van de komedieserie.

You officieel vernieuwd voor derde seizoen

Netflix heeft officieel een derde seizoen besteld van You. Binnen drie weken na de release van seizoen 2 heeft de streamingdienst al aangekondigd dat er ook een vervolg komt. Dat derde seizoen wordt in 2021 op Netflix verwachten.

Lees alles over You

Verwijderalarm: 58 titels op de lijst; Spartacus is gered

Het Netflix Verwijderalarm was vorige week heel klein, het bleek van korte duur. Deze week staan er namelijk weer heel veel films op de lijst om te gaan verdwijnen. In totaal heeft Netflix liefst 58 titels op de nominatie. Toch is er ook goed nieuws te melden.

Lees alles over het verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kipo and the Age of Wonderbeasts (1 seizoen) Kinderen 2020
Leslie Jones: Time Machine Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?