Netflix Daily

Netflix Daily: Dramakomedie The Chair krijgt vorm, survival thriller op komst

De Netflix-serie The Chair krijgt steeds meer vorm. De dramakomedie heeft nog geen releasedatum, maar wel wordt er steeds meer bekend over de cast. Ondertussen is er ook meer bekend over een nieuwe survival thriller.
Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe Netflix Original The Chair krijgt vorm

De nieuwe drama komedie The Chair krijgt vorm. Eerder werd al bekend dat Sandra Oh aan de slag gaat als uitvoerend producent voor het project. Nu wordt ook iets meer duidelijk over de cast van de zesdelige serie. Naast Jay Duplass blijkt nu ook Holland Taylor een rol te hebben in de serie. Zij speelt Joan Hambling. De serie vertelt over het leven van het hoofd van de faculteit Engels op een vooraanstaande universiteit.

Nieuwe survival thriller op komst op Netflix

Netflix gaat samenwerken met The Batman-regisseur Matt Reeves en Burn-regisseur Mike Gan voor een nieuwe survival thriller. De film laat zien hoe de vakantie van een familie een gevecht om te overleven wordt zodra zij geconfronteerd worden met gevaarlijke criminelen. Het project heeft nog geen naam gekregen.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 2

Als een dief in de nacht heeft Lupin de regie overgenomen van de lijst met meest populaire titels. Bridgerton moet de eerste plaats dan ook afstaan aan deze Franse serie, die een instant hit lijkt te zijn. En de vraag daarom al snel wordt gesteld wanneer het volgende deel komt.

Lees alles over meest populaire titels

To All the Boys: Always and Forever releasedatum én trailer

Het derde en laatste deel van de filmtrilogie To All the Boys zal komende maand al op Netflix verschijnen. De releasedatum valt samen met het achtste en laatste seizoen van Homeland, dus dat wordt een drukke dag. Tegelijkertijd is ook de trailer gelanceerd door Netflix.

Lees alles over To All The Boys

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Easy A Komedie 2010 7.0 2021-01-14
Line of Duty Crime 2019 5.3 2021-01-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?