Netflix Daily

Netflix Daily: Santa Clarita Diet komt eraan en podcast Ted Bundy

Het derde seizoen van Santa Clarita Diet staat voor de deur en Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt. Als aanvulling op de documentairereeks over Ted Bundy is er nu ook een podcast gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast Falling Inn Love bekend

Christina Milian en Adam Demos krijgen een rol in Falling Inn Love. De nieuwe film gaat over een stadsmeisje dat meedoet aan een ‘Win An Inn’-wedstrijd en eindigt in een pittoresk stadje in Nieuw-Zeeland. Samen met de hulp van een lokale aannemer gaat ze met de herberg aan de slag.

Breaking Bad-film gaat eerst naar Netflix

Veel is er nog niet bekend over de aankomende Breaking Bad-film, maar duidelijk is wel dat de film eerst naar Netflix gaat komen. Pas later zal de film te zien zijn op AMC. Ook is duidelijk geworden dat de film een vervolg wordt op de serie en dat het verhaal draait om Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Lees alles over de Breaking Bad-film

LOVE DEATH + ROBOTS

De makers van Mindhunter en Deadpool slaan de handen in één voor LOVE DEATH + ROBOTS. Het gaat om een verzameling van geanimeerde verhalen in diverse genres: sci-fi, horror, komedie en fantasie. De reeks verschijnt op 15 maart en met die melding werd tevens de trailer vrijgegeven.

Dit komt in februari naar Netflix

De tweede helft van februari staat op het punt om van start te gaan en ook in die helft kunnen we weer aardig wat nieuwe titels verwachten op Netflix. Zo zijn onder meer Bates Motel, Suburra, Rebellion en Shadowhunters aangekondigd.

Lees alles over de tweede helft van februari

Santa Clarita Diet heeft releasedatum

Het derde seizoen van Santa Clarita Diet staat voor de deur en Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt. Drew Barrymore zal verder gaan in het zoektocht naar bloed op 29 maart. Dit heeft de streamingdienst bekendgemaakt door middel van een kort filmpje op de socials van Santa Clarita Diet. Op de trailer is het nog even wachten.

The Kissing Booth krijgt vervolg

The Kissing Booth krijgt een vervolg. Op Valentijnsdag is bekend geworden dat er een sequel wordt gemaakt van de romantische komedie. Het is nog onduidelijk wanneer het tweede deel te bekijken is op Netflix.

Lees alles over The Kissing Booth deel 2

Podcast over de Ted Bundy Tapes

Auteur Stephen Michaud gaat het gesprek aan met journalist Taylor Crumpton om Ted Bundy en de serie op Netflix te bespreken. De serie over de beruchte seriemoordenaar is een groot succes op Netflix en nu heeft de streamingdienst via YouTube een podcast naar buiten gebracht.

Het nieuwe aanbod van het gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The Flash (4 seizoenen + S05E14) Actie 2018 8.1
Velvet Collectión (2 seizoenen) Drama 2017 7.7
Last Vegas Komedie 2013 6.6
Cooties Komedie 2014 5.7
Dirty John (1 seizoen) Drama 2018 7.0
Dating Around (1 seizoen) Reality 2019
Ken Jeong: You Complete Me, Ho Stand-up 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?