Netflix Daily

Netflix Daily: Teaser documentaire Snelle verschenen, gastrol Dolly Parton in Grace and Frankie

Snelle krijgt zijn eigen documentaire op Netflix. In aanloop naar de release van de openhartige documentaire is nu de officiële teaser gelanceerd. Ondertussen krijgt Dolly Parton een gastol in Grace and Frankie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële teaser Snelle: Zonder jas naar buiten verschenen

De eerste beelden van de Netflix-documentaire van Snelle zijn verschenen. Later dit jaar kunnen we op de streamingdienst aan de slag met ‘Zonder jas naar buiten’. Met onderstaande teaser krijgen we alvast een glimp van de docu. Daarin zien we ook collega’s van Lars langskomen.

Dolly Parton krijgt gastrol in Grace and Frankie

Dolly Parton heeft een gastrol in Grace and Frankie. Het betekent voor haar een nieuwe samenwerking met Jane Fonda en Lily Tomlin. De drie actrices waren in het verleden ook met zijn drieën te zien in 9 To 5. Parton is te zien in het zevende en tevens laatste seizoen van Grace and Frankie.

Just Say Yes met Yolanthe en Jim Bakkum in voorjaar op Netflix

De eerste romcom van eigen bodem voor Netflix is Just Say Yes. De film zal dit voorjaar al te zien zijn op de streamingdienst. En dat met een uitmuntende cast, want Yolanthe Cabau, Jim Bakkum, Noortje Herlaar, Nienke Plas, Tino Martin, Kim-Lian van der Meij, Juvat Westendorp, Josylvio en Pip Pellens zijn allemaal te zien.

Lees alles over Just Say Yes

Firefly Lane-maker bespreekt cliffhanger en seizoen 2

Firefly Lane heeft ons achtergelaten met een flinke cliffhanger. Gedurende de hele serie zagen we hoe de vriendschap tussen Tully en Kate was ontstaan en wat de twee allemaal hebben meegemaakt. Aan het eind van het seizoen kwamen Tully en Kate elkaar weer tegen en hoorden we Kate keiharde woorden uitspreken.

Lees alles over Firefly Lane

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Big Day (1 seizoen) Reality 2021 2021-02-14
Namaste Wahala Romance 2020 7.1 2021-02-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?