Netflix Daily

Netflix Daily: Realityserie voor Tyler Henry, cel voor acteur die Netflix-contracten vervalste

Tyler Henry krijgt een eigen realityserie op Netflix. Het medium is binnenkort te zien in Life After Death. Ondertussen blijkt een acteur een flinke straf te krijgen omdat hij Netflix-contracten vervalste.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tyler Henry krijgt eigen realityserie op Netflix

Tyler Henry krijgt een eigen realityserie op Netflix. Het medium is binnenkort te zien in Life After Death. Dat nadat hij de afgelopen vier seizoenen al te zien was in Hollywood Medium op E! Life After Death komt op 11 maart naar Netflix.

Cel voor acteur die Netflix-contracten vervalste

De Amerikaanse acteur Zach Avery zal de komende jaar in de gevangenis doorbrengen. De acteur is veroordeeld tot twintig jaar cel in en grote fraudezaak. De man vervalste verschillende filmcontracten van Netflix en HBO om zo investeerders op te lichten. Naar verluidt wist hij daarmee 650 miljoen dollar (575 miljoen euro) binnen te halen.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 4 heeft zijn releasedatum te pakken

Het kampioensjaar van Max Verstappen komt spoedig naar Netflix. Het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive heeft namelijk zijn releasedatum te pakken. En zoals volledig in de lijn de verwachting zal dit een week voor de start van het nieuwe seizoen zijn.

Lees alles over Formula 1

Deze films en series komen nog in februari: Vikings, Wallander en For Life

De maand februari is op stoom en de resterende weken brengen absolute krakers naar Netflix. De meesten zullen uitkijken naar 25 februari, maar daarvoor is het ook al raak. Een overzicht wat je zoal mag verwachten op de streamingdienst.

Lees alles over deze films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Our Beloved Summer (1 seizoen) Komedie 2022 8.8 2022-02-14
Fedeltà (1 seizoen) Romance 2022 2022-02-14
Fishbowl Wives (1 seizoen) Romance 2022 2022-02-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?