Netflix Daily

Netflix Daily: You lang op de plank; treinramp uit Bird Box

You is erg succesvol, maar opvallend genoeg blijkt dat de serie 2,5 jaar op de plank heeft gelegen voor deze is uitgezonden. Uit Bird Box zullen de beelden van een treinramp worden geknipt, terwijl The Perfect Date eraan komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

You heeft 2,5 jaar ongebruikt op de plank gelegen

You is één van de meest succesvolle series uit 2018 op Netflix en toch had het niet veel gescheeld of de serie was nooit verschenen. Greg Berlanti, schrijver van de serie, gaf bij een INTV conferentie aan dat het moeilijk was om de serie te verkopen. Na een pitch sloeg onder meer Showtime de serie af. Uiteindelijk kwam de serie bij Lifetime terecht, waar het niet heel goed scoorde. Dat netwerk bestelde echter wel een tweede seizoen, maar uiteindelijk is het Netflix geworden dat vanaf seizoen 2 de exclusieve rechten van de serie in handen heeft. De streamingdienst werkt momenteel aan een tweede seizoen.

The Perfect Date in april naar Netflix

Netflix kondigde onlangs aan dat Noah Centineo van All The Boys I’ve Loved Before en Camila Mendes van Riverdale een hoofdrol hebben in de nieuwe romcom The Perfect Date. Nu heeft een andere hoofdrolspeelster (Laura Marano) laten weten dat de film al op 12 april bij de streamingdienst verschijnt.

Beelden treinramp uit Bird Box

Beelden van een grote Canadese treinramp uit 2013 worden uit Bird Box geknipt. The Canadian Press meldt dat Netflix besloten heeft om de beelden te verwijderen, nadat hier veelvuldig om verzocht was. De onbemande trein ontspoorde en ontplofte middenin Lac-Megantic. De beelden waren opgenomen in een databank, waardoor filmmakers hier gebruik van konden maken.

Trailer Madeleine McCann-docu verschenen

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van de documentaire over de vermissing van Madeleine McCann. Het meisje verdween op 3 mei 2007 tijdens een vakantie in Portugal uit het appartementencomplex waar ze sliep samen met haar broertje en zusje. De volledge documentaire verschijnt vandaag op Netfix.

Lees alles over de McCann-docu

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E15) Drama 2018 7.9
The Flash (4 seizoenen + S05E16) Actie 2018 8.1
De Ster Familie 2017 6.1
The Legend of Hercules Actie 2014 4.2

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren