Netflix Daily

Netflix Daily: Bird Box krijgt Spaanse spin-off, vijfde seizoen voor Jack Whitehall

Goed nieuws voor de fans van Bird Box. De in 2018 verschenen film krijgt namelijk een Spaanse spin-off film. De productie daarvan moet later dit jaar van start gaan. Ondertussen is Jack Whitehall: Travels With My Father vernieuwd voor een vijfde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bird Box krijgt Spaanse spin-off film

Het Bird Box universum wordt verder uitgebreid met een Spaanstalige spin-off, zo heeft Deadline bekendgemaakt. De film brengt producenten Dylan Clark en Chris Morgan opnieuw samen, maar ditmaal met een Spaans tintje. Zo worden ze bijgestaan door Alex en David Pastor. Het is de bedoeling dat de productie aan het eind van dit jaar van start gaat. Het is nog onduidelijk waar de spin-off over zal gaan. De originele film werd in 2018 uitgebracht en groeide uit tot een ware hit.

Jack Whitehall: Travels With My Father vernieuwd voor vijfde seizoen

Jack Whitehall: Travels with My Father is vernieuwd voor een vijfde seizoen. Het is de bedoeling dat de Netflix Original nog later dit jaar terugkeert voor seizoen 5. In de serie gaan Jack Whitehall en zijn vader de wereld rondgaan. Seizoen 5 zal er voor de twee iets anders uitzien vanwege de coronapandemie. Ze zullen het ditmaal doen met bezoekje aan Schotland, Wales en Engeland. De opnames gaan in april 2021 van start.

Ferry de Film: Eerste trailer verschenen; releasedatum groot vraagteken

Ferry de Film komt er nu echt aan. De prequel van Undercover vertelt het verhaal over Ferry Bouman en hoe hij Daniëlle heeft leren kennen. De releasedatum voor de film is nog niet bekendgemaakt, wel eerst de eerste trailer vrijgegeven door Netflix.

Lees alles over Ferry

Extra Verwijderalarm: The Vampire Diaries wordt spoedig geschrapt

Netflix heeft een opvallend vroege waarschuwing afgegeven. Waar films normaliter pas een week voor verdwijnen worden aangekondigd en series een maand, is er nu alvast een alert afgekondigd voor The Vampire Diaries. Deze zeer geliefde serie zal gaan verdwijnen van Netflix.

Lees alles over het Extra Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Blacklist (7 seizoenen) Drama 2013 8.3 2021-03-14
Addicted Drama 2014 5.1 2021-03-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?