Netflix Daily

Netflix Daily: Bruce Wayne gecast voor Titans, seizoen 7 voor The 100?

Mogelijk zevende seizoen voor The 100, opnames voor Arrow afgerond, nieuw castlid voor Titans bekend en de eerste trailer van Wine Country verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Goede hoop voor The 100 seizoen 7

The 100 heeft nog geen groen licht gekregen voor een zevende seizoen op Netflix. De serie is bijna toe aan zijn zesde seizoen en daarna is de toekomst van de reeks onduidelijk. Shannon Kook (Jordan) heeft echter hoge verwachtingen en gaat er vanuit dat er nog een zevende seizoen komt.

Lees alles over The 100 seizoen 7

Stephen Amell kondigt einde opnames Arrow aan

Het einde van Arrow is weer een stap dichter bij gekomen. Hoofdrolspeler Stephen Amell heeft aangekondigd dat de opnames voor het zevende seizoen officieel zijn afgerond. De serie is al vernieuwd voor een achtste seizoen, maar dat is ook het laatste seizoen van de reeks.

Iain Glen kruipt in huid van Bruce Wayne in Titans

Iain Glen kruipt in de huid van Bruce Wayne in het tweede seizoen van Titans. De serie is afkomstig uit de DC-Universe en in Nederland te bekijken via Netflix. Glen leerden we eerder al kennen als Jorah Mormont in Game of Thrones.

When Calls the Heart verlengd voor zevende seizoen

Hallmark Channel heeft een zevende seizoen besteld van When Calls the Heart. De serie gaat vanaf nu verder zonder Lori Loughlin. Zij is betrokken bij een college-schandaal en werd eerder al uit het zesde seizoen geschreven, waardoor de serie enige tijd stil lag in de Verenigde Staten.

Lees alles over When Calls the Heart seizoen 7

Good Girls vernieuwd voor derde seizoen

Ook van Good Girls is een nieuw seizoen besteld. NBC heeft de serie voorzien van een derde seizoen van de reeks. In Nederland kunnen we tot op heden kijken naar één seizoen van de reeks. Het is even afwachten wanneer het tweede seizoen verschijnt.

Lees alles over Good Girls seizoen 3

Trailer Wine Country

Netflix heeft de nieuwe serie Wine Country aangekondigd en een trailer naar buiten gebracht. De komedieserie vertelt het verhaal van een stel vriendinnen die elkaar al jaren kennen. Om de vijftigste verjaardag van één van de vriendinnen te vieren, vertrekken ze naar Napa. Daar lopen de spanningen echter al snel op.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
The Equalizer 2 Actie 2018 6.7
The Hateful Eight Actie 2015 7.8

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?