Netflix Daily

Netflix Daily: Romcom The Half of It aangekondigd, nieuwe Netflix-special Hannah Gadsby

Netflix heft een nieuwe romantische komediefilm aangekondigd genaamd The Half of It. Daarnaast blijkt Hannah Gadsby te werken aan een nieuwe Netflix-special genaamd Douglas.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer nieuwe romcom The Half of It verschenen

Netflix heeft een gloednieuwe romcom aangekondigd voor zijn streamingdienst. Daarin volgen we de verlegen modelscholiere Ellie. Als ze wordt ingehuurd door een lieve, maar onhandige sporter, besluit ze hem en handje te helpen om een liefdesbrief te schrijven voor het meisje dat hij leuk vindt. Het wordt echter ingewikkeld als Ellie ontdekt dat ze zelf ook gevoelens heeft voor het meisje.

Hannah Gadsby werkt voor Netflix aan nieuwe special

Hannah Gadsby heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een nieuwe Netflix-special. Nadat ze eerder al Nanette lanceerde, mogen we binnenkort de special Douglas verwachten. Vanaf 26 mei verschijnt de special op Netflix. “Ik ben erg verheugd om aan te kondigen dat mijn nieuwe voorstelling Douglas vanaf 26 mei op Netflix staat. Zet het in je kalender… en was daarna je handen”, aldus Gadsby op Twitter.

Verwijderalarm: Kortere lijst met Ken Burns-titels

Het Netflix Verwijderalarm is deze week een stuk beknopter dan de afgelopen periode. Een handvol films verlaten het aanbod van Netflix en daarnaast staan diverse series nog altijd op de lijst.

Lees alles over het Verwijderalarm

Dangerous Lies met Camila Mendes onderweg naar Netflix

Netflix heeft voor later deze maand een nieuwe thrillerfilm aangekondigd voor zijn streamingdienst. Het gaat om Dangerous Lies waarin de hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Camila Mendes, beter bekend als Veronica uit Riverdale. De film wordt op 30 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over Dangerous Lies

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chris D’Elia: No Pain Stand-up 2020
Central Intelligence Actie 2016 6.3
Wissper (1 seizoen) Kinderen 2015 5.0
Better Call Saul (4 seizoenen + S05E09) Drama 2020 8.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?