Netflix Daily

Netflix Daily: Cast Russian Doll seizoen 2 uitgebreid, Netflix herdenkt Chadwick Boseman

Het tweede seizoen van Russian Doll brengt ook een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Inmiddels zijn drie castleden aangekondigd voor seizoen 2. Netflix heeft besloten om Chadwick Boseman op een bijzondere manier te eren.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid voor Russian Doll seizoen 2

In het tweede seizoen van Russian Doll maken we kennis met een nieuw castlid. Sharlto Copley, bekend van zijn rol in District 9 en Powers, versterkt de cast voor het tweede seizoen. Eerder werd al duidelijk dat in seizoen 2 rollen weggelegd zijn voor Annie Murphy en Carolyn Michelle Smith. Wat de verhaallijn van seizoen 2 gaat zijn, is nog niet bekend.

Netflix herdenkt Chadwick Boseman op bijzondere manier

Netflix gaat Chadwick Boseman op een bijzondere manier herdenken. Vanaf 17 april verschijnt op de streamingdienst een speciaal portret voor de acteur. Daarvan is nu de officiële trailer verschenen. Boseman overleed in augustus 2020 op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker.

Deze films en series komen in tweede helft van april op Netflix

De tweede helft van april staat voor de deur en er staat weer heel wat moois op ons te wachten op Netflix. Een overzicht van de nieuwe films en series die al bekend zijn gemaakt om te verschijnen. Deze weken zien we heel wat Nederlandse films verschijnen.

Lees alles over april

Verwijderalarm: 32 films en series op punt van vertrek

Er staan deze week 32 films en series in het Netflix Verwijderalarm. Een aantal series en vooral de komende dagen heel veel films die afscheid moeten gaan nemen van de streamingdienst. Daarbij een aantal opvallende titels. Zoals de legendarische stand-upshow Delirious van Eddie Murphy.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Circle (1 seizoen + 4 afleveringen) Reality 2020 2021-04-14
Love and Monsters Familie 2020 7.0 2021-04-14
Lizzie Bio 2018 5.8 2021-04-14
The Soul Sci-Fi 2021 7.0 2021-04-14
Dad Stop Embarrassing Me (1 seizoen) Familie 2021 2021-04-14
Why Did You Kill Me? Docu 2021 2021-04-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?