Netflix Daily

Netflix Daily: Rebel Wilson in Netflix-komedie Senior Year, eerste beelden tienerserie

Rebel Wilson heeft een rol te pakken in een nieuwe Netflix-serie. Binnenkort is ze te zien in Senior Year waarin ze terugkeert naar de middelbare school. Daarnaast zijn de eerste beelden verschenen van een nieuwe tienerserie. Het gaat om Heartstopper.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Rebel Wilson in Netflix-komedie Senior Year

Rebel Wilson is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-komedie. De actrice was eerder te zien in Pitch Perfect, maar mag zich nu opmaken voor Senior Year. Daarin draait het om een vrouw die na een coma van twintig jaar terugkeert naar de middelbare school. Ze was daar ooit een populaire cheerleader, maar nu is alles anders. Als de uitvoering van een piramide verkeerd loopt, komt ze in een coma terecht. Nu, twintig jaar later, ontwaakt ze als een 37-jarige vrouw en keert ze terug naar de middelbare school. Dat levert hilarische beelden op.

Eerste beelden tienerserie Heartstopper

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Heartstopper. De nieuwe tienerserie verschijnt op 22 april op Netflix. Het draait om de zachtaardige Charlie (Joe Locke) en de stoere Nick (Kit Connor). Ze ontmoeten elkaar op school en dan ontstaat er al een zeer onwaarschijnlijke vriendschap die uiteindelijk zelfs uitgroeit tot een onverwachte romance.

Rowan Atkinson (Mr. Bean) komt naar Netflix met serie: Man vs Bee

Rowan Atkinson is natuurlijk vooral bekend van Blackadder, Johnny English en bovenal: Mr. Bean. De acteur annex komediant nam afscheid van het witte doek en het televisiescherm om ene pauze in de lassen. Maar binnenkort keert hij terug… en wel op Netflix met Man vs. Bee.

Lees alles over Mr. Bean

Speciale reünie aflevering ná Selling Sunset seizoen 5

Het aankomende vijfde seizoen van Selling Sunset zal niet ongemerkt voorbij gaan. Volgende week verschijnen de nieuwe episodes en daarna zal er een toetje worden gepresenteerd. Met een speciale reünie!

Lees alles over Selling Sunset

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ultraman (2 seizoenen) Anime 2022 6.8 2022-04-14
Sonic the Hedgehog Avontuur 2020 6.5 2022-04-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?