Netflix Daily

Netflix Daily: Gadsby keert terug; meer Netflix-games

Hannah Gadsby ging vorig jaar viral door haar voorstelling Nanette. Nu keert ze terug met een nieuwe show, die op Netflix zal verschijnen. De streamingdienst haalde ook de rechten binnen van een romcom en kondigt meer games aan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe komediespecial Hannah Gadsby in 2020 op Netflix

De nieuwe komediespecial van Hannah Gadsby is onderweg naar Netflix. Nadat in 2018 Nanette al verscheen heeft ze nu informatie gegeven over haar volgende special op de streamingdienst. “Ik vind het zo leuk om te melden dat Douglas in 2020 op Netflix zal verschijnen. Ik geniet van het toeren en het live optreden, maar er zijn plekken op de wereld die ik niet zal kunnen bezoeken. Dus het is fantastisch dat Netflix de show naar iedere uithoek van de wereld zal brengen.”

Netflix haalt wereldwijde rechten van romcom binnen

Netflix heeft de wereldwijde rechten van de romantische komedie Love. Wedding. Repeat binnengehaald. De film is een remake van de Franse romcom Plan de Table uit 2012. In Love. Wedding. Repeat. zijn de hoofdrollen voor Sam Claflin, Olivia Munn en Eleanor Tomlinson. De film vertelt het verhaal van Jack die zijn kleine zusje de perfecte bruiloft probeert te geven.

Meer Netflix games onderweg

Netflix komt met meer nieuwe games. De streamingdienst zocht via Twitter contact met de gamebeurs E3 om te vragen of er nog ruimte was tijdens het evenement voor Netflix. De streamingdienst maakte eerder al bekend aan een Stranger Things game te werken, maar er komt meer aan.

Trailer What/If met Renée Zellweger

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van de nieuwe serie What/If. De duistere thrillerserie met Renéé Zellweger in de hoofdrol wordt op 24 mei toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Twee weken voor de release is de heftige trailer verschenen.

Lees meer over What/If

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Still Laugh-In: The Stars Celebrate Komedie 2019
Revisions (1 seizoen) Anime 2019 6.4
Weed The People Docu 2018 7.0

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?