Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix beeldkwaliteit wordt weer normaal, docu Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein Filthy Rich Netflix

Netflix moest onlangs noodgedwongen de beeldkwaliteit van zijn streamingdienst verlagen. Nu begint de streamingdienst met het terugschroeven van de kwaliteit naar normaal niveau. Daarnaast mogen we ons opmaken voor een documentaire over Jeffrey Epstein.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Beeldkwaliteit Netflix wordt weer normaal

Netflix gaat de beeldkwaliteit van zijn streamingdienst weer verhogen. Nadat het coronavirus was uitgebroken moest Netflix de beeldkwaliteit verlagen om overbelasting van het internet te voorkomen. Nu mag de streamingdienst de kwaliteit weer langzaam opschroeven.

Netflix werkt aan documentaire over Jeffrey Epstein

Netflix werkt aan een nieuwe documentaire over Jeffrey Epstein. de zakenman kwam de laatste jaren flink in het nieuws omdat hij jonge vrouwen misbruikt zou hebben. Afgelopen zomer pleegde hij zelfmoord in de gevangenis. Jeffrey Epstein: Filthy Rich wordt op 27 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de docu komen onder meer slachtoffers aan het woord.

Deze films en series komen in tweede helft van mei op Netflix

Langzaam mogen we richting het einde van mei weer naar buiten en op pad, toch biedt Netflix voldoende reden om toch nog heel wat avonden op de bank te kruipen. Topseries gaan beginnen en keren juist terug met nieuwe seizoenen. Ook staan er fraaie films op de rol.

Lees alles over mei

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 20

Michael Jordan staat waar hij het liefst te vinden is: op het hoogste podium. The Last Dance heeft zich de afgelopen weken op weten te werken naar de eerste plaats en dat in aanloop naar de finale van de waanzinnige documentairereeks.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Pain & Gain Actie 2013 6.4
Sisters Komedie 2015 6.0
Sawah Drama 2019 7.0
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E12) Actie 2020 7.0
The Flash (6 seizoenen) Actie 2019 8.1
Fire in the Blood Docu 2012 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren