Netflix Daily

Netflix Daily: Selling Sunset-baby geboren en nieuwe oldtimers opknappen

Maya, bekend uit Selling Sunset, heeft na een stilgeboorte en miskraam een meisje mogen verwelkomen. Netflix kondigt hiernaast een nieuwe autoshow aan, waarin oldtimers opgeknapt moeten worden.

Maya uit Selling Sunset verwelkomt baby na veel complicaties

Maya Vander is bevallen van een dochter genaamd Emma Reign. Maya hebben we leren kennen van Selling Sunset, waarin ze in de eerste vijf seizoenen te zien was. Op persoonlijk vlak heeft ze veel tegenslagen gehad, want ze kreeg te maken met een stilgeboorte en een miskraam. Ditmaal werd ze ingeleid en was er opnieuw een angstig moment toen de hartslag van de baby stopte. De navelstreng bleek om haar nek te zitten. Uiteindelijk kwam het allemaal goed en werd Emma Reign gezond geboren.

Oldtimers opvissen in Mexico en opknappen

Met Car Masters Rust to Riches en Rust Valley Restorers hebben we al twee series op Netflix waarin oude oldtimers weer helemaal opgeknapt worden. Netflix heeft nu een derde reeks aangekondigd: Tex Mex Motors. Veel van hetzelfde? Nee, in deze reeks gaat het namelijk ook vooral om de zoektocht naar de ‘oude barrels’. Want daarvoor gaat dit team de grens over naar Mexico. Daar blijkt namelijk heel veel te vinden… als je de juiste plekken kent!

Maker bespreekt plannen voor Queen Charlotte seizoen 2

Shonda Rhimes is verantwoordelijk voor zowel Bridgerton als Queen Charlotte. Van laatstgenoemde verscheen op 4 mei het eerste seizoen online op Netflix. Daarin werden we meegenomen naar het verhaal van een jonge Queen Charlotte en King George. De grote vraag is sindsdien of we ons ook op mogen maken voor een tweede seizoen. In gesprek met Entertainment Weekly heeft Rhimes zich uitgesproken over de toekomst van de reeks.

Lees alles over Queen Charlotte

Bird Box presenteert deze zomer Bird Box Barcelona op Netflix

Bird Box keert terug. In 2018 was de post-apocalyptische thriller met Sandra Bullock in de hoofdrol een ware hit. Het fenomeen zal nu terugkeren, want deze zomer verschijnt Bird Box Barcelona.

Lees alles over Bird Box Barcelona

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Wildschut Crime 1985 6.4 2023-05-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?