Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe sleutels voor Locke & Key, Black Mirror 6 nu gaande

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van Locke & Key. In dat kader worden nieuwe sleutels ontworpen voor het verhaal. Ondertussen hebben creatieve studenten zich beziggehouden met een campagne rondom Black Mirror en het coronavirus.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe sleutels voor Locke & Key

Ondanks de coronacrisis wordt achter de schermen nog altijd hard gewerkt aan de nodige series. Zo ook aan Locke & Key. Comic book artist Gabriel Rodríguez blijkt voor seizoen 2 te werken aan het ontwerpen van nieuwe sleutels. De sleutels spelen in de reeks een belangrijke rol, omdat ze deuren op magische wijze openen. In seizoen 1 maakten we al kennis met de Anywhere Key, The Matchstick Key, The Music Boy Key en The Echo Key. Daar komen in seizoen 2 nieuwe sleutels bij.

‘Black Mirror seizoen 6 nu live’

De coronacrisis houdt de wereld nog altijd flink bezig en dat bracht studenten van de Brother Ad School op een idee. Zij maakten van het glas van een bushokje een spiegel met de tekst: ‘Black Mirror seizoen 6 is nu live, overal’. Maker Charlie Brooker liet recent al weten deze tijd niet bezig te zijn aan een vervolg van Black Mirror. “Tijdens de lockdown heb ik aan projecten gewerkt, maar niet aan Black Mirror. Het leven is nu al ingewikkeld genoeg, ik weet niet of mensen nieuwe dystopische content op Netflix nu slikken. Ik werk nu liever aan scripts die mensen aan het lachen maken.”

Queen of the South-update: Netflix komt met nieuwe releasedatum

Na weken van onduidelijkheid heeft Netflix nu meer informatie verstrekt over Queen of the South. In eerste instantie het goede nieuws: er is een datum vrijgegeven waarop er nieuwe afleveringen zullen verschijnen. De grote vraag is nog wel, hoeveel!

Lees alles over Queen of the South

Dit is waarom Reality Z geen tweede seizoen krijgt

De horror-zombieserie Reality Z is de afgelopen week op Netflix verschenen. De Braziliaanse productie zal hoogstwaarschijnlijk geen tweede seizoen krijgen en we leggen uit waarom.

Lees alles over Reality Z

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriot Act with Hasan Minhaj (S06E06) Talkshow 2020 8.2
Marcella (3 seizoenen) Drama 2016 7.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?