Netflix Daily

Netflix Daily: When Calls The Heart-ster in Riverdale, Naomi Watts in Murphy’s The Watcher

Een van de sterren uit When Calls the Heart heeft een rol te pakken in Riverdale. Chris McNally gaan we binnenkort terugzien in de Netflix-serie. Ondertussen heeft Naomi Watts de hoofdrol te pakken in The Watcher, een nieuwe miniserie van Ryan Murphy.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

When Calls the Heart-ster in Riverdale

Chris McNally, bekend van zijn rol in When Calls the Heart, heeft een rol te pakken in Riverdale. In When Calls the Heart is hij verantwoordelijk voor de rol van Lucas Bouchard en in Riverdale krijgt hij een mysterieuze rol. Wanneer hij precies zijn debuut maakt in Riverdale, is nog onduidelijk. Het nieuws werd door Roberto Aguirre-Sacasa bekendgemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Roberto Aguirre-Sacasa (@writerras)

Naomi Watts in The Watcher van Ryan Murphy

Naomi Watts heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe miniserie van Ryan Murphy genaamd The Watcher. Ze staat Bobby Cannavale bij. De twee zouden een getrouwd stel spelen in de zesdelige serie. The Watcher wordt geïnspireerd op het waargebeurde verhaal over een stel dat een huis heeft gekocht in New Jersey. Daar ontvangen ze al snel brieven van ‘the watcher’. De brieven vertellen dat het huis al jaren in de gaten wordt gehouden en ‘het bloed verlangt’ van de nieuwe bewoners.

Mindhunter seizoen 3: Fincher en Netflix naderen akkoord

Het derde seizoen van Mindhunter komt steeds dichterbij. De bekroonde reeks van David Fincher zou na het tweede seizoen al een lange stop maken, door alle lockdowns duurde dit nog eens veel langer. Fincher en Netflix zijn nu met elkaar in gesprek en lijken een akkoord te naderen.

Lees alles over Mindhunter

Biohackers seizoen 2 in juli naar Netflix

Het tweede seizoen van Biohackers heeft een releasedatum gekregen op Netflix. De Duitse serie keert op 9 juli terug voor gloednieuwe afleveringen. Daarmee werd de serie vorig jaar niet alleen razendsnel vernieuwd, maar komt het tweede seizoen ook al razendsnel naar Netflix. Ook de officiële trailer van seizoen 2 is vrijgegeven.

Lees alles over Biohackers

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Elite Historias Breves: Guzman Caye Rebe Drama 2021 2021-06-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?