Netflix Daily

Netflix Daily: Record Stranger Things, trailer Workin’ Moms seizoen 2

Stranger Things verbreekt het ene na het andere record met zijn derde seizoen. Daarnaast is de trailer van Workin’ Moms seizoen 2 verschenen en is er nu al een tweede seizoen besteld van Family Business.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Workin’ Moms seizoen 2

Het tweede seizoen van Workin’ Moms is onderweg naar Netflix. Vanaf 25 juli kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks. Op YouTube is inmiddels de officiële trailer verschenen van seizoen 2 en daaruit blijkt alweer dat ons een nieuw hilarisch seizoen te wachten staat.

Stranger Things verbreekt records op Netflix

Stranger Things is nog altijd uiterst populair. Het derde seizoen van de reeks is uiterst goed ontvangen en heeft weer heel wat records verbroken. Liefst 40,7 miljoen huishoudens keken in de eerste vier dagen naar het nieuwe seizoen. 18,2 miljoen daarvan hadden seizoen 3 al binnen vier dagen uit.

Netflix bestelt tweede seizoen van Family Business

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de Franse komedieserie Family Business. Het eerste seizoen verscheen op 28 juni wereldwijd op Netflix en heeft nu al te horen gekregen dat er nog een vervolg komt. De serie vertelt het verhaal van een onsuccesvolle ondernemer die zijn slagerij om wil toveren tot coffeeshop.

Mindhunter seizoen 2 in augustus op Netflix

De releasedatum voor het tweede seizoen van Mindhunter is bekend. Nog deze zomer kunnen we aan de slag met de serie van David Fincher. Dat is goed nieuws, want inmiddels waren we al bijna twee jaar aan het wachten op het vervolg. Nu weten we dat het tweede seizoen op 16 augustus op Netflix verschijnt.

Lees alles over Mindhunter

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Easy A Komedie 2010 7.1
Super Deluxe Drama 2019
One Spring Night (S01E14) Drama 2019
Marshall Drama 2017 7.2
Mark Felt: Who Brought Down the White House Drama 2017 6.4
The Milk System Docu 2017 7.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?