Netflix Daily

Netflix Daily: Atomic Blonde-sequel onderweg, bloopers Dark op een rijtje

Netflix werkt aan een vervolg op Atomic Blonde. Charlize Theron heeft het één en ander verteld over de sequel. Daarnaast is er een video verschenen met alle bloopers van Dark op een rijtje.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix krijgt Atomic Blonde-sequel

Netflix werkt aan een sequel van Atomic Blonde. Charlize Theron, momenteel hoofdrolspeler in The Old Guard, heeft laten weten dat er gewerkt wordt aan het script. Daarbij zou de film inmiddels in ontwikkeling zijn. “We hebben Atomic Blonde 2 gepitcht bij Netflix en zij zijn erg geïnteresseerd. Er zijn uitgebreide gesprekken gevoerd en het script wordt op dit moment geschreven.”

Bloopers Dark op een rijtje

Netflix heeft een video gedeeld met daarin de bloopers van DARK op een rijtje. De serie is inmiddels dan wel voorbij, Netflix heeft gelukkig nog genoeg beelden die het kan delen. Hieronder een reeks hilarische bloopers.

La Casa de Papel officieel verlengd? Bedenker schrijft aan vijfde seizoen

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel is officieel nog niet aangekondigd door Netflix. Dat is minimaal opvallend, aangezien in april de Spaanse serie wederom door het dak ging met het vierde seizoen. En tegelijkertijd was het verhaal allerminst afgerond. Nu lijkt het er toch op dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken over Money Heist, want bedenker Alex Pina is alweer druk aan het schrijven.

Lees alles over La Casa de Papel

Verwijderalarm: Voor tweede week op rij te overzien

Het Netflix Verwijderalarm is opnieuw redelijk kort. De lijst is wel iets langer dan een week geleden, maar met negen titels is het altijd nog behoorlijk rustig. De komende dagen verdwijnen weer een aantal films.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E08) Sci-Fi 2020 7.8
The Business of Drugs (1 seizoen) Docu 2020
On Est Ensemble Docu 2020
Urzila Carlson: Overqualified Loser Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?