Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw tienerdrama Heartbreak High, Love is Blind-deelnemer klaagt Netflix aan

Netflix komt dit jaar nog met een nieuw tienerdrama, getiteld Heartbreak High, gebaseerd op de gelijknamige show uit de jaren 90. Daarnaast wordt de streamingdienst aangeklaagd door een woedende Love is Blind-deelnemer!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Australische serie Heartbreak High komt naar Netflix

De nieuwe Original is geïnspireerd op de populaire dramaserie uit de jaren 90 en in een compleet nieuw jasje gestoken voor de huidige generatie. Het plot is als volgt: een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Met hulp van haar nieuwe vrienden – buitenbeentjes Quinni en Darren – doet Amerie er alles aan om haar reputatie herstellen, terwijl ze tegelijkertijd haar weg probeert te vinden in de wereld van liefde, seks en liefdesverdriet. Heartbreak High verschijnt in 2022 exclusief op Netflix.

Love is Blind-deelnemer klaagt Netflix aan

De 36-jarige Love is Blind-deelnemer Jeremy Hartwell vertelt aan TMZ dat hij Netflix aan gaat klagen. Hij geeft aan dat hij de show verliet als een zombie en beschuldigt de producers van emotionele manipulatie. Volgens Hartwell kregen de deelnemers slechts een hongerloontje betaald, was er niet genoeg te eten en werden ze aangespoord veel alcohol te drinken.

Waar is DB Cooper nu?

D.B. Cooper: Where Are You, de zaak op Netflix roept heel veel vragen op. Zijn er nog nieuwe aanwijzingen en hints wat er echt is gebeurd en hoe deze mysterieuze zaak na al die jaren wordt opgelost? En waar is D.B. Cooper nu? In 1971 springt een kaper, Dan ‘DB’ Cooper (of hoe hij dan ook écht moge heten) uit een vliegtuig met een zak gestolen geld — en hij komt er nog mee weg ook. Is hij overleden tijdens zijn sprong, of overleefde hij het en is hij erin geslaagd om al die jaren onvindbaar te blijven voor de autoriteiten?

Lees alles over DB Cooper

Deze films en series komen nog in juli naar Netflix

De tweede helft van juli staat voor de deur, met weer een aantal absolute krakers. Velen zullen uitkijken naar het vierde seizoen van Virgin River, maar dat is uiteraard lang niet alles. Via de onderstaande link vind je een overzicht wat je nog mag verwachten op Netflix in juli. Daaronder: Ghostbusters Afterlife en The Gray Man!

Lees alles over de netflix-releases in juli

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Resident Evil (1 seizoen) Sci-Fi 2022 2022-07-14
Kung Fu Panda: The Dragon Knight (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-07-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?