Netflix Daily

Netflix Daily: Meer afleveringen Good Girls, toch hoop voor The OA?

Fans zijn heilig overtuigd van een theorie die verklaart dat de annulering van The OA niet echt zou zijn. Daarnaast zijn de eerste foto’s van de miniserie The Spy verschenen en heeft Good Girls seizoen 3 veel meer afleveringen dan gedacht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Fans geloven heilig in theorie over annulering The OA

Netflix besloot vorige week een eind te maken aan The OA. De reeks wordt niet voorzien van een derde seizoen. Fans willen zich echter niet neerleggen bij die boodschap en willen, net als Prairie in de serie, vechten voor wat ze willen. Sommige fans van de reeks zijn overtuigd geraakt van een theorie dat Netflix de show niet echt cancelt. Zij denken dat het slechte nieuws een list is die bedoeld is om in te spelen op het slot van het tweede seizoen van The OA.

Eerste foto’s The Spy verschenen

De eerste foto’s van de miniserie The Spy zijn naar buiten gebracht door Netflix. De hoofdrol in de reeks is voor Sacha Baron en Emmy-winnaar Gideon Raff is verantwoordelijk voor de regie. De miniserie vertelt het verhaal van Eli Cohen, een voormalig Mossad-agent wie begin jaren ’60 succesvol undercover ging in Syrië.

Good Girls seizoen 3 krijgt meer afleveringen

Good Girls seizoen 3 krijgt meer afleveringen dan van tevoren werd gedacht. Waar het eerste seizoen nog uit tien afleveringen bestond en het tweede seizoen uit dertien is voor het derde seizoen gekozen voor maar liefst zestien afleveringen. Seizoen 3 wordt in 2020 uitgezonden bij NBC. Daarna is het wachten totdat de reeks wordt toegevoegd aan Netflix.

Trailer 13 Reasons Why seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van 13 Reasons Why seizoen 3 naar buiten gebracht. In seizoen 3 draait het om de grote vraag wie Bryce Walker heeft vermoord. Het complete derde seizoen is vanaf 23 augustus op Netflix te bekijken.

Lees alles over 13 Reasons Why

Deze films en series komen in tweede helft augustus

De tweede helft van augustus begint alweer bijna en ook dan kunnen we weer flink wat nieuwe titels verwachten. Zo staat onder meer het derde seizoen van Vis a Vis en Workin’ Moms op het programma. Ook verschijnen 8 Mile, Hannibal en Psycho.

Lees alles over de nieuwe titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The Lego Ninjago Movie Kinderen 2017 6.0
Happy Jail (1 seizoen) Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?