Netflix Daily

Netflix Daily: Snabba Cash komt er alweer aan; vierde cyclus Love, Death + Robots

De Zweedse serie Snabba Cash heeft een tweede seizoen gekregen van Netflix én deze zal volgende maand al te zien zijn. De eerste beelden zijn al verschenen. Love, Death + Robots gaat zelfs op voor een vierde campagne.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Snabba Cash seizoen 2 in september

Het tweede seizoen van Snabba Cash zal in september op Netflix verschijnen. De tijd is een jaar vooruit gedraaid en we zien hoe het verder gaat met Leya en Jamal. Vanaf 22 september zullen alle afleveringen te zien zijn op de streamingdienst. De eerste trailer is nu alvast verschenen.

Love, Death + Robots gaat op voor vierde editie

Eén van de meest succesvolle animatiereeksen van Netflix is Love, Death + Robots. Korte verhalen waarin robots, liefde en de dood hoogtij vieren is al bekroond met een Emmy. David Fincher is actief als uitvoerend producent en samen met Tim Miller mag hij nu een vierde seizoen gaan maken. Welke verhalen er voortgezet worden uit de vorige seizoenen is nog niet bekendgemaakt.

Laatste seizoen Dynasty heeft releasedatum op Netflix

Drama incoming! Dynasty staat namelijk weer op de planning van Netflix. Het vijfde seizoen zal volgende maand worden gelanceerd op de streamingdienst. Gelijk is er ook slecht nieuws, want dit is het laatste seizoen van de reboot.

Lees alles over Dynasty

Bridgerton-favoriet Regé-Jean Page steunt hercasting voor zijn rol

Regé-Jean Page is door veel fans van Bridgerton in het hart gesloten. Hij vertolkte in het eerste seizoen de rol van Simon Basset, de Duke of Hastings, en het kwam als een grote teleurstelling toen bleek dat hij niet terug zou keren in het tweede seizoen. Nu blijkt dat hij het niet erg zou vinden als zijn rol in Bridgerton aan een ander vergeven zal worden. Dat vertelt hij aan Variety.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Never Have I Ever (3 seizoenen) Komedie 2022 7.9 2022-08-12
Day Shift Komedie 2022 2022-08-12
A Model Family (1 seizoen) Thriller 2022 2022-08-12
13: The Musical Familie 2022 2022-08-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?