Netflix Daily

Netflix Daily: Enola Holmes 3 en hele familie Adam Sandler in nieuwe film

Enola Holmes heeft twee films achter de rug, maar komt er een derde met Millie Bobby Brown in de hoofdrol? De volgende Adam Sandler-film is in aantocht op Netflix, ditmaal met zijn gehele familie!

Enola Holmes 3, wordt er aan gewerkt?

Enola Holmes heeft twee films achter de rug. Met Millie Bobby Brown als Enola, het jongere zusje van Sherlock Holmes, werden leuke familiefilms afgeleverd. De tweede kwam in oktober 2022, waarna het stil is. Het einde van deze film liet ruimte over voor een vervolg, maar deze is nog altijd niet aangekondigd. De afgelopen periode zijn er diverse berichten op Facebook verschenen over een Enola Holmes 3, dit ging om valse berichten. Een officiële melding is er nog niet en door de huidige stakingen ziet het er ook niet best uit op korte termijn. Voorlopig wordt er dus niet aan Enola Holmes 3 gewerkt.

Adam Sandler in nieuwe film met hele familie

Adam Sandler komt later deze maand met zijn nieuwste film op Netflix. En daarin zien we een groot deel van de familie Sandler. You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah komt op 25 augustus op de streamingdienst. Behalve Adam is zijn vrouw Jackie en dochters Sunny en Sadie te zien. De trailer is alvast verschenen.

Ferry Bouman praat je bij voor zijn nieuwe serie

Ferry de Serie is in aantocht. In het najaar kunnen we weer in het leven van Ferry Bouman duiken. De reeks zitten tussen de film én de serie Undercover in. Daarom praat Ferry ons even volledig bij.

Lees alles over Ferry de Serie

The Witcher seizoen 4 krijgt mogelijk nieuw hoofdpersonage

Krijgt The Witcher seizoen 4 een nieuw hoofdpersonage? Het zou zomaar eens kunnen. Er wordt namelijk gefluisterd dat de focus gelegd zal worden op Ciri, prinses Cirilla of Cintra dus, mede wegens het vertrek van Henry Cavill als Geralt of Rivia.

Lees alles over The Witcher

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?