Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix koopt rechten voor twee nieuwe films

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen voor de film Bruised. Het is de eerste film waar Halle Berry de regie over neemt. Ook gaat de streamingdienst aan de slag met Malcolm & Marie met Zendaya en John David Washington.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix koopt filmrechten aan voor Bruised

Netflix heeft de laatste tijd heel wat filmrechten aangekocht. Een daarvan is het regiedebuut van Halle Berry. In de toekomst kunnen we aan de slag met Bruised. De verwachtingen zijn hoog, want Netflix telde naar verluidt een bedrag met acht nullen neer voor de film. Bruised vertelt het verhaal van een mixed martial arts-vechter die het lastig krijgt als haar zesjarige zoon terugkeert.

Netflix wint strijd om Malcolm & Marie

Netflix heeft ook een andere slag geslagen. De streamingdienst heeft de rechten aangekondigd van Malcolm & Marie waarin Zendaya en John David Washington spelen. De streamingdienst zou naar verluidt zo’n dertig miljoen dollar betalen voor de film. Malcolm & Marie vertelt het verhaal van een stel dat na een succesvolle filmpremière thuiskomt en relatieproblemen krijgt.

Fifty Shades Darker én vervolg van Fantastic Beasts naar Netflix

De komende weken verschijnen er twee nieuwe topfilms op Netflix. Zowel Fifty Shades Darker als Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staan op de planning om te worden toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over de nieuwe films

Spenser Confidential 2 met Mark Wahlberg is in de maak

Spenser Confidential krijgt een vervolg. De actiefilm verscheen dit voorjaar op Netflix en werd gemengd ontvangen. De cijfers waren toch meer dan voldoende om Netflix te overtuigen om een vervolg te bestellen. De sequel is dan ook in productie.

Lees alles over Spenser Confidential

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Close Enough (1 seizoen) Anime 2020 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?