Netflix Daily

Netflix Daily: Vier nieuwe kaskrakers in The Movies That Made Us en Cloe in Love is Blind

Cloe Veitch gaat voor de ultieme score in realityland en staat in een derde Netflix-show. The Movies That Made Us gaat ook op voor een derde reeks en vier nieuwe films trekken de aandacht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Van Too Hot to Handle via The Circle in Love is Blind

Cloe Veitch is bezig om het volledige realityspectrum van Netflix af te lopen. Begon ze als deelnemer van Too Hot to Handle, in het tweede seizoen van The Circle was ze één van de hoofdrolspeelsters. Nu heeft ze zich opnieuw begeven in de wereld van dating, namelijk in een speciale aflevering van Love is Blind.

Vier nieuwe filmklassiekers in The Movies That Made Us

De succesvolle docureeks The Movies That Made Us krijgt alweer een derde seizoen. In oktober verschijnen vier afleveringen waar filmklassiekers onder de loep worden genomen. Hoe kwamen ze tot stand, wat is het verhaal achter de film en hoe konden ze zo’n grote kaskraker worden. Of hoe werden ze pas jaren later en mega succes. Ditmaal zijn Robocop, Coming to America, Alien en Friday the 13th aan de beurt.

Narcos Mexico stopt; dit najaar het slotstuk

Narcos Mexico stopt. Dit najaar zal het derde seizoen verschijnen van het vervolg op Narcos, dat eveneens uit drie seizoenen bestond. Het is nog onduidelijk of er nog een nieuwe richting uit wordt gegaan met de verhalen rondom het witte poeder.

Lees alles over Narcos Mexico

Bioscoophit De Slag om de Schelde in oktober op Netflix

De Slag om de Schelde is deze zomer een succes in de Nederlandse bioscopen met 400.000 bezoekers en zal dit najaar wereldwijd verschijnen op Netflix. De film werd mede geproduceerd door de streamingdienst en daardoor komt deze dan ook direct na de bioscoopperiode al naar het platform.

Lees alles over De Slag om de Schelde

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Jack Whitehall: Travels with my Father (5 seizoenen) Reality 2021 2021-09-14
Skyscraper Actie 2018 5.8 2021-09-14
You vs Wild: Out Cold Avontuur 2021 2021-09-14
The World’s Most Amazing Vacation Rentals (S02) Reality 2021 2021-09-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?