Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw Narcos-serie Griselda en trailer Nowhere

De makers van Narcos komen met een nieuw verhaal, dat in januari zal worden gelanceerd: Griselda. Eerder is het al tijd voor de Spaanse thriller Nowhere, waar nu de trailer van is verschenen.

Narcos gaat in januari verder met Griselda

Na Narcos in Colombia en Narcos Mexico is het nu tijd voor een los verhaal. De makers zijn namelijk aan de slag gegaan met Griselda, waarin Sofia Vergara de hoofdrol vertolkt als Griselda Blanco. Zij richtte één van de grootste kartels uit de geschiedenis op en werd dan ook de Cocaine Godmother genoemd. In januari zal de serie op Netflix verschijnen.

Trailer Spaanse thriller Nowhere is verschenen

Op 29 september verschijnt Nowhere. De Spaanse thriller met Anna Castillo in de hoofdrol vertelt het verhaal over Mia. Deze zwangere dame probeert een oorlogsgebied te ontvluchten. Daarvoor heeft ze zich verstopt in een zeecontainer, alleen er gaat iets gruwelijks mis. Want door een grote storm eindigt ze in haar eentje midden op de oceaan.

Is dit de verrassend snelle releasedatum van Bridgerton seizoen 3?

Fans van Bridgerton wachten al lange tijd op de releasedatum van het derde seizoen van de serie. Nadat op 25 maart 2022 het tweede seizoen van Bridgerton aan het aanbod van Netflix werd toegevoegd, is het stil rondom de reeks. Misschien hoeven we echter helemaal niet zolang meer te wachten tot Bridgerton seizoen 3 op Netflix te zien is. Er gaan namelijk geruchten rond dat het later dit jaar al zover is.

Lees alles over Bridgerton

Bioscoopknallers Sonic 2, Scream en The Lost City spoedig op Netflix

De komende weken kunnen we liefst drie films verwachten op Netflix die in het afgelopen jaar een grote knaller waren in de bioscopen. Het gaat om Sonic the Hedgehog 2, Scream en The Lost City. Ook het iets minder goed ontvangen Dolittle met Robert Downey jr. is onderweg naar Netflix en te zien vanaf 7 oktober.

Lees alles over de bioscoopknallers

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Destined with You (1 seizoen) Romance 2023 2023-09-14
Las Viudas de los Jueves Drama 2023 2023-09-14
Ehrengard: Forførelsens Kunst Romance 2023 2023-09-14
Once Upon a Crime Familie 2023 2023-09-14
Barbie – A Touch of Magic (1 seizoen) Kinderen 2023 2023-09-14
Het Gouden Uur (1 seizoen) Drama 2023 7.7 2023-09-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?