Netflix Daily

Netflix Daily: Officiële trailer Operation Christmas Drop en nieuwe film Ava DuVernay

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van een gloednieuwe kersttitel. Vanaf 5 november verschijnt Operation Christmas Drop op de streamingdienst. Ook werkt Ava DuVernay aan een nieuwe film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer Operation Christmas Drop verschenen

Kerstmis is in aantocht en dat betekent ook dat Netflix steeds meer trailers lanceert van nieuwe kerstfilms. Daar is nu ook de officiële trailer van de romantische komediefilm Operation Christmas Drop bijgekomen. Als een congresassistente een luchtmachtbasis moet sluiten krijgt ze gevoelens voor een van de piloten. Hieronder bekijk je alvast de trailer. De film verschijnt op 5 november.

Nieuwe film Ava DuVernay aangekondigd

Na het succes van haar documentaire 13th en miniserie When They See Us gaat Ava DuVernay nu voor Netflix aan de slag met een nieuwe film. Het gaat om Caste waarin verschillende verhaallijnen worden onderzocht. De film onderzoekt het onuitgesproken systeem dat Amerika heeft gevormd en beschrijft hoe levens vandaag de dag worden bepaald door een hiërarchie van menselijke verdeeldheid die van generatie tot generatie gaat. Een releaseperiode is nog niet bekend.

Na Enola Holmes werkt Netflix aan Sherlock Junior

De verhalen rondom Sherlock Holmes zijn nog lang niet voorbij. Het klassieke personage van Sir Arthur Conan Doyle is de afgelopen jaren al in veel vormen verschenen. Netflix lanceerde onlangs Enola Holmes, over het jongere zusje van Sherlock. Nu wordt er ook gewerkt aan de film Sherlock Junior.

Lees alles over Sherlock Junior

Deze films en series komen in tweede helft van oktober op Netflix

De winter komt eraan en Netflix warmt ons op met steeds meer series. De komende weken is het druk op dat front, een overzicht wat je zoal kan verwachten aan films en series in de tweede helft van oktober.

Lees alles over de nieuwe films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Blackpink: Light Up the Sky Docu 2020
De Octonauten en het Groot Barrièrerif Kinderen 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?