Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Ghibli-film naar Netflix, rapper Ludacris maakt kinderserie

Netflix heeft de rechten aangekocht van Earwig and the Witch. De Ghibli-film komt op 18 november naar Netflix. Ondertussen is bekend geworden dat rapper Ludacris aan de slag gaat met een kinderserie voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix koopt rechten voor Ghibli’s Earwig and the Witch

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van de Ghibli-film Earwig and the Witch. Daarmee wordt de film toegevoegd aan een hele lijst Ghibli-films die eerder al naar Netflix toe kwamen. Earwig and the Witch komt op 18 november naar Netflix. De film vertelt het verhaal van een slim meisje dat als wees is opgebouwd. Haar leven verandert compleet als een vreemde haar binnen laat. Vanaf dat moment wordt ze gedwongen om te leven met een zelfzuchtige heks.

Rapper Ludacris maakt kinderserie voor Netflix

Rapper Ludacris gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe kinderserie. Vanaf 15 oktober kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Karma’s World. In de serie staat liedjes centraal met als thema’s bodypositivity, eigenwaarde, discriminatie en vriendschap. “Het is belangrijk voor mij dat kinderen en gezinnen van over de hele wereld zichzelf kunnen herkennen in Karma’s World en mijn doel is om positieve impact te hebben, kinderen zelfvertrouwen te geven en met muziek verbinding te creëren”, vertelde de rapper. Hij ziet de serie als een ‘nalatenschap voor zijn dochters’.

Deze films en series komen in tweede helft van oktober op Netflix

De koude maanden zijn aangebroken en dat zijn ook de maanden dat Netflix ons volop bezig weet te houden. Want dit najaar is het krankzinnig druk op de streamingdienst en dat blijkt ook in de tweede helft van oktober.

Lees alles over deze films en series

Deze 3 verhaallijnen wil maker Squid Game uitdiepen in seizoen 2

De monsterhit Squid Game heeft nog geen tweede seizoen aangekondigd, toch lijkt dit slechts een kwestie van tijd. Maker Hwang Dong-hyuk was eerder nog vrij terughoudend, inmiddels laat hij zich al uitgebreid uit over wat hij zoal wil gaan vertellen in een tweede seizoen. Er zijn drie verhaallijnen die hij wil uitdiepen.

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Another Life (2 seizoenen) Drama 2021 5.0 2021-10-14
Supergirl (5 seizoenen + S06E15) Actie 2021 6.4 2021-10-14
Slashers Horror 2001 5.4 2021-10-14
One Night In Paris Stand-up 2021 2021-10-14
A World Without Sci-Fi 2021 2021-10-14
Brabanconne Musical 2014 6.0 2021-10-14
Find the Lady Komedie 1956 5.9 2021-10-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?