Netflix Daily

Netflix Daily: Meer Scandinavische titels op komst, cast Inventing Anna uitgebreid

Er komen meer Scandinavische films naar Netflix. Daarnaast is de cast van Inventing Anna uitgebreid en heeft Netflix groen licht gegeven voor de lancering van een nieuwe Turkse serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix richt zich op Scandinavië

Netflix gaat zich meer richten op Scandinavië voor nieuwe films. Er komen Deense, Noorse en Zweedse projecten. Uit Zweden mogen we binnenkort de thriller Red Dot verwachten, uit Norwegen Cadaver en vanuit Denemarken zijn de wereldwijde streamingrechten van Shadows in My Eyes binnengehaald.

Cast Inventing Anna uitgebreid

Shonda Rhimes werkt voor Netflix aan de serie Inventing Anna over Anna Delvey. Eerder werd al bekend dat de hoofdrollen zijn voor Anna Chlumsky als Vivian en Julia Garner als Delvey. Inmiddels zijn ook andere castleden bekend. Arian Moayed, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, en Terry Kinney hebben de cast versterkt. Ook zijn er rollen voor Laverne Cox, Katie Lowes en Alexis Floyd.

Netflix geeft groen licht voor Turkse serie

Er is een nieuwe thriller van Berkun Oya onderweg naar Netflix. De streamingdienst heeft groen licht gegeven voor een achtdelige serie die zich afspeelt in Istanbul en die volgend jaar op Netflix moet verschijnen. Veel details wil Netflix nog niet prijsgeven, behalve dat het een social thriller is.

Netflix verwerft rechten Beverly Hills Cop sequel

Een nieuwe Beverly Hills Cop-film lijkt er alsnog te gaan kopen. Netflix heeft de rechten namelijk overgenomen om een sequel te maken van de filmreeks. Eddie Murphy is inmiddels verbonden aan het project.

Lees alles over Beverly Hills Cop sequel

Deze films en series komen in tweede helft van november op Netflix

De tweede helft van november staat op Netflix voor een groot deel in het teken van The Irishman. De film van Martin Scorsese moet de absolute kaskraker van deze winter worden. Maar dat is natuurlijk lang niet alles dat Netflix gaat toevoegen aan het aanbod. Een overzicht van de tweede helft van november.

Lees alles over de verwachte titels voor november

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb *
Explained (1 seizoen + S02E08) Docu 2019 7.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E06) Drama 2019 7.4
Fadily Camara: La plus drôle de tes copines Stand-up 2019
Singel 39 Komedie 2019 5.9
The Stranded (1 seizoen) Sci-fi 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?