Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden slotseizoen Lost in Space, Orphan-Black ster in dramaserie Noah Centineo

Het laatste seizoen van Lost in Space komt eraan. Vanaf 1 december kunnen we op Netflix aan de slag met de laatste afleveringen van de serie. Nu is dan ook de officiële trailer verschenen. Ondertussen heeft een Orphan Black-ster een rol te pakken in een dramaserie van Noah Centineo.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden slotseizoen Lost in Space

Het laatste seizoen van Lost in Space is in aantocht. Vanaf 1 december kunnen we op Netflix aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de serie. Met het derde seizoen nemen we afscheid van de serie. De Robinsons zullen er in het slotseizoen alles aan moeten doen om te overleven. Ze moeten elkaar snel terugvinden om Alpha Centauri te beschermen tegen een robotinvasie.

Orphan Black-ster in dramaserie Noah Centineo

Noah Centinio kenden we tot op heden vooral als romcom ster. Momenteel is hij echter bezig met een eigen dramaserie waar hij als uitvoerend producent voor aan de slag is gegaan. Ook heeft hij zelf een rol in de CIA dramaserie. Nu zijn ook andere castleden bekendgemaakt: Daniel Quincy Annoh, Kristian Bruun, Colton Dunn, Laura Haddock, Vondie Curtis-Hall, Aarti Mann, Byron Mann, Angel Parker, Fivel Stewart, Linus Roache en Kaylah Zander. Bruun was eerder te zien in Orphan Black als Donnie Hendrix.

Squid Game had eigenlijk een heel ander einde

Het einde van de immens populaire Koreaanse serie Squid Game heeft inmiddels geleid tot de aankondiging van een tweede seizoen. Aanvankelijk liep het echter anders af met hoofdpersoon Gi-hun. De show had een ander einde, zo onthult bedenker Hwang Dong-hyuk.

Lees alles over Squid Game

Waarom is Red Notice de duurste Netflix film ooit?

Red Notice is de nieuwe filmklapper op Netflix. Maar het is meer dan dat. Red Notice is de duurste Netflix Original Film ooit gemaakt. En dat is misschien wel verrassend als je de twee uur durende actiekomedie met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot hebt gezien. Waarom is Red Notice de duurste Netflix film ooit gemaakt?

Lees alles over Red Notice

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mission: Impossible – Rogue Nation Actie 2015 7.4 2021-11-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?