Netflix Daily

Netflix Daily: Italiaanse remake van geliefde kerstserie en teaser The Witcher: Blood Origin

Er komen deze weken veel kersttitels jullie kant op, waarvan de ene misschien bekender is dan de ander. Odio Il Natale zal op voorhand niets zeggen, maar het verhaal zal snel bekend voorkomen… Ondertussen is de teaser van The Witcher: Blood Origin verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Odio Il Natale, remake van geliefde kerstserie

Odio Il Natale – oftewel I Hate Christmas – zal vanaf 7 december te zien zijn op Netflix. Het gaat over een vrouw die het zat is dat haar familie telkens roept dat ze eens een leuke jongen moet zoeken. “Ik heb een vriend!”, roept ze iets te enthousiast tijdens een etentje. “En ik neem hem mee met Kerstmis!” Alleen heeft ze helemaal geen vriend… Komt dit je bekend voor? Inderdaad de Italiaanse serie is een remake van het Noorse Hjem til Jul.

Teaser The Witcher: Blood Origin belooft vuurwerk

Op het derde seizoen van The Witcher moeten we nog wachten tot komende zomer, rond de feestdagen worden we echter alvast verwend met The Witcher: Blood Origin. dit deels op zichzelf staande verhaal speelt zich ruim duizend jaar voor The Witcher af. De eerste teaser is verschenen, nu is het wachten tot eerste Kerstdag voor de vier afleveringen.

Romantisch historisch drama Lady Chatterley’s Lover in aantocht

Met Lady Chatterley’s Lover kunnen liefhebbers van romantische, historische én kostuumdrama’s hun hart ophalen. De nieuwe versie van het verhaal uit 1955 zal op 2 december verschijnen op Netflix en de trailer is nu verschenen. Die maakt duidelijk dat er heel wat drama zal plaatsvinden.

Lees alles over Lady Chatterley’s Lover

Downton Abbey de film het Sinterklaas-cadeau op Netflix

Ieder jaar heeft Netflix rond de feestdagen wel een aantal verrassingen, zo ook ditmaal. Tijdens Sinterklaas kunnen we namelijk ook een pakje uitpakken op de streamingdienst, Downton Abbey de film zal namelijk verschijnen!

Lees alles over Downton Abbey

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Stutz Docu 2022 2022-11-14
Teletubbies (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-11-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?