Netflix Daily

Netflix Daily: Levensverhaal Pamela Anderson en waargebeurd Dog Gone

Pamela Anderson komt in januari met een documentaire op Netflix. Daarin zal ze haar levensverhaal vertellen. Ook kunnen we in de eerste maand van 2023 een nieuw waargebeurd verhaal verwachten: Dog Gone.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Pamela Anderson brengt liefdesverklaring aan zichzelf

In januari verschijnt Pamela, a love story. Deze documentaire zal het leven belichten van Pamela Anderson, één van de gezichtsbepalende actrices uit de jaren’90. Ze verdween nooit meer uit de spotlights, maar of ze daar altijd blij van werd? Netflix omschrijft Pamela, a love story als een liefdesverklaring van Pamela aan zichzelf. Vanaf 31 januari zal de docu te zien zijn, het is nog wachten op een trailer.

Waargebeurd verhaal Dog Gone in januari op Netflix

De film Dog Gone zal komende maand op Netflix verschijnen. Hondenliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij dit waargebeurde verhaal. Een vader en een zon gaan in de bergen op zoek naar hun vermiste hond. De hond kan namelijk maar twee weken zonder medicatie, dus Gonker moet rap weer worden gevonden!

Bevestiging over Undercover: Seizoen 4 niet op komst

Undercover seizoen 4, het is al een klein jaar oorverdovend stil rondom een mogelijk vervolg van de hitserie. Er is al meermaals gehint dat het bij de huidige drie seizoenen zal blijven en Tom Waes heeft daar nu een schepje bovenop gedaan. De deur zit voorlopig dicht, maar zeg nooit nooit!

Lees alles over Undercover

5 romantische kerstfilms voor Virgin River fans

Virgin River is sinds zijn release op Netflix uitgegroeid tot een gigantisch succes. Het is misschien wel de meest populaire romantische serie van Netflix en fans kijken dan ook al reikhalzend uit naar een nieuw seizoen. Die hoeven we dit jaar niet meer te verwachten, maar wel zijn er leuke kerstfilms voor Virgin River-fans. In dit artikel vind je vijf romantische kerstfilms die perfect zijn voor Virgin River-fans.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Too Hot To Handle (4 seizoenen) Reality 2022 4.5 2022-12-14
I Believe in Santa Romance 2022 2022-12-14
Kangaroo Valley Docu 2022 2022-12-14
Brokat (1 seizoen) Drama 2022 2022-12-14
Don’t Pick Up The Phone (1 seizoen) Docu 2022 2022-12-14
Behind Every Star (1 seizoen) Drama 2022 7.2 2022-12-14

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?