Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer nieuwe modecompetitie, derde seizoen Sex Education al bedacht

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd voor Next In Fashion, een nieuwe modecompetitie. Daarnaast is meer duidelijk over het derde seizoen van Sex Education en blijkt A Fall from Grace in vijf dagen gemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer nieuwe fashion competitie met Alexa Chung en Tan France verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Next In Fashion. Het gaat om een nieuwe modecompetitie die gepresenteerd wordt door Alexa Chung en Tan France. Ontwerpen creëren viosionaire looks die voor iedereen werken. De uiteindelijk winnaar gaat naar huis met een bedrag van 250.000 en maakt kans om een debuut te maken bij modehuis Net-a-Porter. De afleveringen komen vanaf 29 januari allemaal online.

A Fall from Grace in vijf dagen gemaakt

De nieuwe thrillerfilm A Fall from Grace is razendsnel gemaakt. Tyler Perry had slechts vijf dagen nodig voor de film. “In Hollywood hebben ze dikwijls zeven dagen nodig om een enkele aflevering van een primetimedramaserie op te nemen. Wij maken er twee binnen zes of zeven dagen. Ik werk met een filmcrew die keer op keer het onmogelijke waarmaakt.” De Netflix-film verschijnt vrijdag op Netflix en vertelt het verhaal van een vrouw die haar echtgenoot vermoord lijkt te hebben. Haar advocaat gelooft het verhaal echter niet en vreest voor een samenzwering.

Derde seizoen Sex Education al in aantocht?

Het is niet ondenkbaar dat Sex Education voorzien wordt van een derde seizoen. Vanaf komende vrijdag kunnen we aan de slag met seizoen 2, maar schrijfster Laurie Nunn liet nu al wat los over een derde seizoen. “Ik heb al plannen voor Eric, Otis, Maeve en de rest.” Toch zal de serie niet oneindig doorgaan. “Ik wil voorkomen dat de acteurs dertig jaar zijn en moeten spelen dat ze op de middelbare school zitten. Dat is ongeloofwaardig.”

Deze films en series komen in tweede helft van januari op Netflix

In de tweede helft van januari 2020 gaat Netflix in hetzelfde hoge tempo verder met het toevoegen van nieuwe content. Er staan vooral weer films en veel series op de rol. Met onder meer de eerste Nederlandse Netflix Original, The Blacklist en The Stranger.

Lees alles over wat er komt in januari

Superman & Lois gaat het gat opvullen dat Arrow achterlaat

Het Netflix Verwijderalarm was vorige week heel klein, het bleek van korte duur. Deze week staan er namelijk weer heel veel films op de lijst om te gaan verdwijnen. In totaal heeft Netflix liefst 58 titels op de nominatie. Toch is er ook goed nieuws te melden.

Lees alles over Superman & Lois

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Circle (1 seizoen) Reality 2020
Grace and Frankie (6 seizoenen) Komedie 2018 8.3
Warcraft Actie 2016 6.8
Quien a Hierro Mata Drama 2019 7.0
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?