Netflix Daily

Netflix Daily: Bijval Verstappen voor F1-docu, opnames Red Notice ook stilgelegd

Max Verstappen is niet de enige die kritiek heeft geleverd op de Formula 1-documentaire. Ook Kevin Magnussen vindt dat hij anders wordt neergezet. Daarnaast zijn de opnames van Red Notice stilgelegd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Magnussen begrijpt Verstappen en levert kritiek op F1-docu

Kevin Magnussen heeft zich uitgelaten over de Formula 1-documentaire van Netflix. Magnussen vindt net als Max Verstappen dat hij anders wordt neergezet in de docu. “In feite hebben we een goede relatie. We praten zelfs tussen de races door, ook met zijn vrouw en ik mag zijn kinderen graag. Het is dus niet juist om te geloven dat Romain en ik vijanden zijn”, vertelde Magnussen aan BT Sport.

“Netflix heeft die scherpe momenten waarop we net de helm hebben afgezet, vastgelegd, en wel op een manier die perfect in orde is, want het laat zien hoe de Formule 1 ook kan zijn. Maar tegelijkertijd hoop ik ook dat de kijkers begrijpen dat de Formule 1 niet alleen is wat je op Netflix ziet. Je ziet de hoogte- en dieptepunten, en dat is wat het meest opwindend is, maar je ziet niet alles daartussenin.”

Ook opnames Red Notice liggen stil vanwege coronacrisis

In navolging van onder meer Stranger Things, Grace and Frankie en Lucifer, zijn nu ook de opnames van Red Notice stilgelegd. De komende twee weken wordt er niet gefilmd, maar ondertussen krijgen de cast en crew wel doorbetaald. De film kent hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds.

Netflix legt alle producties in Amerika waaronder Stranger Things stil

De gevolgen van het coronavirus en de maatregelen die daarop zijn genomen worden ook voor Netflix steeds tastbaarder. Op korte termijn zullen mogelijk meer mensen naar de streamingdienst kijken doordat ze veel thuis zitten, op de lange termijn zal het veel gevolgen hebben voor films en series.

Lees alles over de stilgelegde producties

Alle zes seizoenen Community komen op Netflix

Community komt naar Netflix. De hoog aangeschreven komedieserie – met een 8,5 op IMDb – heeft zeker voor grappenmakers een mooie releasedag. Vanaf 1 april zullen alle zes de seizoenen namelijk te zien zijn op de streamingdienst.

Lees alles over Community

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kickboxer Actie 1989 6.5
Tyler Perry’s The Single Moms Club Komedie 2014
Blood Brother Actie 2018 4.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?