Netflix Daily

Netflix Daily: Fate: The Winx Saga-sterren ontdaan, Jurassic World: Kamp Krijtastisch keert terug

De hoofdrolspelers van Fate: THe Winx Saga zijn ontdaan achtergelaten na de dood van Farah Dowling in de serie. Aan het eind van het eerste seizoen moesten we afscheid nemen van Farah. Ondertussen weten we wanneer Jurassic World: Kamp Krijtastisch terugkeert voor alweer een derde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Fate: The Winx Saga ontdaan door seizoensfinale

De hoofdrolspelers uit het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga waren ontdaan door de choquerende seizoensfinale. Daarin zagen we Farah Dowling doodgaan. Elisha Applebaum, verantwoordelijk voor de rol van Musa, vertelde dat ze verrast was. Vooral omdat er nog ‘veel onbeantwoorde vragen’ waren. “We waren in shock. We waren zo ontdaan dat Farah weg was en we vroegen haar aan het einde: “Vertel me alsjeblieft dat als er een seizoen 2 komt dat je terugkomt. We kunnen je niet dood hebben.” We hebben nog steeds veel onbeantwoorde vragen. Bijvoorbeeld waarom Andreas zorgde voor Beatrix in plaats van voor Sky.”

Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 3 in mei naar Netflix

We weten wanneer Jurassic World: Kamp Krijtastisch terugkeert voor het derde seizoen. Vanaf 21 mei kunnen we op Netflix aan de slag met het derde seizoen van de animatieserie. Dat nieuws werd met onderstaande Tweet bekendgemaakt.

Recordaantal Oscar-nominaties Netflix: 35 met twee titelfavorieten

Netflix begint ook bij de Oscars inmiddels aardig te nomineren. Of er daadwerkelijk veel gouden beeldjes opgehaald gaan worden moet nog blijken, het aantal nominaties loopt significant op. Dit jaar liefst 35.

Lees alles over de Oscar-nominaties

Deze films en series komen in tweede helft van maart op Netflix

De motoren mogen gestart worden, want de tweede helft van maart staat voor de deur. En daarin kunnen de Formule 1-fans weer aan de slag. Het nieuwe seizoen start en dat wil zeggen dat er ook derde jaargang van Drive to Survive klaar staat.

Lees alles over de films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Wallander (4 seizoenen) Thriller 2012 7.9 2021-03-15
The Lost Pirate Kingdom (1 seizoen) Docu 2021 2021-03-15
Zero Chill (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-03-15
Before I Fall Romance 2017 6.4 2021-03-15
Superjuffie Avontuur 2018 6.4 2021-03-15
Scary Movie 2 Komedie 2001 5.2 2021-03-15
Edge of Darkness Thriller 2010 6.6 2021-03-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?