Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste foto’s Lucifer, nieuw stripboek-project onderweg

Michiel Huisman Netflix serie The Haunting of Hill House

Netflix heeft de eerste foto’s van Lucifer seizoen 4 naar buiten gebracht. Daarnaast is een kerstfilm met Michiel Huisman aangekondigd, werken Mark Millar en Netflix aan een stripboek-project en komt de horrorfilm The Perfection eraan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste foto’s Lucifer seizoen 4 verschenen

Netflix heeft de eerste foto’s naar buiten gebracht van Lucifer seizoen 4. Het vierde seizoen van de reeks wordt op 8 mei toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en inmiddels worden ook de eerste beelden naar buiten gebracht.

Netflix werkt aan nieuwe kerstfilm met Michiel Huisman

Netflix werkt aan een gloednieuwe kerstfilm waarin niemand minder dan Michiel Huisman de hoofdrol speelt. De film heet A Boy Called Christmas en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Haig. De film wordt later dit jaar op Netflix verwacht.

Lees alles over A Boy Called Christmas

Mark Millar en Netflix kondigen stripboek-project aan

Netflix en Mark Millar hebben hun meest recente stripboeken-project bekendgemaakt. Het gaat om Space Bandits, een sci-fi-verhaal waarin een vrouw de hoofdrol heeft. Matteo Scalera gaat aan de slag met de illustraties, terwijl Image Comics het stripboek uitbrengt.

Horrorfilm The Perfection onderweg naar Netflix

De nieuwe horrorfilm The Perfection is in aantocht op Netflix. De film gaat over twee cello-wonderen gespeeld door Allison Williams en Logan Browning. Als de twee na lange tijd worden herenigd in Shanghai gebeuren er heel enge dingen.

Lees alles over The Perfection

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Jane the Virgin (4 seizoenen) Komedie 2014 7.8
Vendetta Actie 2015 4.8
Generation 3 Docu 2018 7.5
No Good Nick (1 seizoen) Familie 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren