Netflix Daily

Netflix Daily: Joe Exotic heeft het zwaar in gevangenis, romcom over dateleven Antoni Porowski

Joe Exotic schijnt het zwaar te hebben in de gevangenis. Helemaal nu hij in isolatie zit vanwege de uitbraak van het coronavirus en geen bezoek mag ontvangen. Daarnaast wordt er gewerkt aan een romcom die gebaseerd zou zijn op het leven van Queer Eye-kok Antoni Porowski.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Joe Exotic heeft het moeilijk in de gevangenis

Joe Exotic heeft het niet makkelijk in de gevangenis. In de documentaire Tiger King hebben we op Netflix kunnen zien wat er gebeurd is waardoor Joe Exotic terecht is gekomen in de gevangenis. Daar beleeft hij volgens zijn echtgenoot Dillon Passage zware tijden nu hij in quarantaine zit. “Hij zit geïsoleerd en onze telefoongesprekken zijn ook beperkt. We hebben elkaar maar twee keer gesproken sinds hij werd overgeplaatst in quarantaine. Joe is verdrietig dat hij met niemand kan praten en dat vreet aan hem. Het is niet duidelijk wanneer hij weer uit isolatie mag.”

Ondertussen is Dillon niet van plan om van de zijde van Joe te wijken. “Hij heeft me meerdere malen gezegd dat ik niet alleen moet blijven en dat ik iemand moet vinden met wie ik de rest van mijn leven kan doorbrengen. Dat meent hij echt. Maar ik ben loyaal ingesteld en blijf Joe steunen. Mocht er op een gegeven moment een leuk iemand voorbij komen, dan heb ik dat gesprek met Joe tegen die tijd wel.”

Romcom over dateleven van Queer Eye kok Antoni Porowski

Netflix gaat aan de slag met de nieuwe romantische komediefilm Girls & Boys. De nieuwe film zou losjes gebaseerd zijn op het dateleven van Antoni Porowski, die we kennen als kok van Queer Eye. Voor de film werkt Porowski samen met Black-ish-maker Kenya Barris.

Deze films en series komen in tweede helft van april op Netflix

De tweede helft van april brengt een aantal bekende gezichten terug naar Netflix voor nieuwe seizoenen van series. Vooral zal het een periode zijn waarin we kennis gaan maken met heel wat nieuwe titels.

Lees alles over de tweede helft van april

Spaanse serie Valeria over vier vriendinnen in aantocht

De Spaanse serie Valeria komt in mei naar Netflix. Waar we veel crimeseries en romances uit het Zuid-Europese land hebben zien verschijnen, is dit hele andere koek. Valeria staat op 8 mei op Netflix.

Lees alles over Valeria

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Innocence Files (1 seizoen) Docu 2020
Outer Banks (1 seizoen) Actie 2020
Once Upon a Time in London Drama 2019 6.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?