Netflix Daily

Netflix Daily: David Letterman bijna terug, net zoals 3%

David LEtterman is bijna terug met zijn serie My Next Guest Needs No Introduction. Wel zijn er een aantal veranderingen. Ook de BRaziliaanse serie 3% is er weer bijna, plus de MTV Awards nominaties.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Letterman in één keer met alle shows

Het tweede seizoen van David Letterman’s My Next Guest Needs No Introduction komt op 31 mei al op Netflix. De opzet is veranderd. Kwam van het eerste seizoen iedere maand een nieuwe aflevering, waarin Letterman een uur in gesprek ging met bekenden zoals Barack Obama, George Clooney en Jay-Z, zullen alle gesprekken van het tweede seizoen in één keer verschijnen. De gasten zijn alleen nog niet bekendgemaakt.

MTV Awards met volop Netflix-nominaties

Op de MTV Awards maken Netflix-titels volop kans op prijzen. To All The Boys I’ve Loved Before is genomineerd voor de beste film, zowel Big Mouth als The Haunting of Hill House maakt kans op de beste serie. Sandra Bullock maakt kans op de beste film performance voor Birdbox en Penn Padgley speelt in You één van de beste schurken. Voor de categorie best doorbraak maken zowel Ncuti Gatwa (Sex Education) als Noah Centineo (To All The Boys I’ve Loved Before) kans.

Black Mirror seizoen 5

Het vijfde seizoen van Black Mirror zal uit drie verhalen bestaan. Tussen het vierde en het vijfde seizoen werd al de interactieve film Bandersnatch gebracht, nu staan drie nieuwe toekomstbeelden klaar. Black Mirror seizoen 5 zal op 5 juni op Netflix verschijnen.

Bekijk de trailer van Black Mirror 5

Braziliaans 3% is toe aan derde seizoen

Het derde seizoen van 3% zal op 7 juni op Netflix te zien zijn. In aanloop naar de nieuwe episodes van de Braziliaanse serie is er nu een trailer verschenen. 3% draait om de drie procent van de bevolking die plaats mag nemen op het rijke eiland, waar de elite zich verzameld.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E15) Actie 2019 7.0
Possessed (S01E14) Thriller 2019
Wolfblood (1 seizoen) Drama 2012 7.9

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?