Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix werkt aan livestreams, Marvel-series in juni naar Disney+

Netflix werkt achter de schermen aan een livestream-functionalist. Die zou ingezet gaan worden voor programma’s die niet met een script werken. Ondertussen kunnen we binnenkort ook aan de slag met de van Netflix verdwenen Marvel-series op Disney+.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix werkt aan livestreams

Netflix werkt achter de schermen aan een livestream-functionaliteit. De streamingdienst zou de livestream in willen zetten voor programma’s die niet met een script werken. Denk daarbij aan talentenjachten en stand-upcomedy. De ontwikkeling bevindt zich wel nog in een vroeg stadium.

Marvel-series in juni naar Disney+

De Marvel-series die nog niet zolang geleden van Netflix verdwenen hebben nu eindelijk een releasedatum gekregen op Disney+. De Marvel-series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher en The Defenders verschijnen op 29 juni 2022 op Disney+.

The CW haalt bezem er doorheen: Dynasty nu ook gecanceld

Dynasty zal na vijf seizoenen gaan stoppen. De serie is namelijk door The CW gecanceld. Dit is het lot dat momenteel erg veel series van The CW ondergaat. Het huis van onder meer de Arrowverse-series, Riverdale en dus Dynasty gaat een nieuwe koers varen. Het gevolg is dat veel series worden geschrapt.

Lees alles over Dynasty

Feestdag voor fans van Taboo met Tom Hardy: Vervolg aanstaande

De serie Taboo met acteur Tom Hardy kwam al in 2017 uit bij de BBC, maar staat pas sinds kort op Netflix. De streamingdienst blies de show nieuw leven in, want binnen de kortste keren stond hij in de top 10 met meest bekeken titels. Bovenaan zelfs!

Lees alles over Taboo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Trouble Komedie 2019 6.1 2022-05-15
Zathura Familie 2005 6.2 2022-05-15
When The Bough Breaks Thriller 2016 5.0 2022-05-15
Hotel Beau Séjour (1 seizoen) Thriller 2019 7.7 2022-05-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?