Netflix Daily

Netflix Daily: The Politician en The Order seizoen 2 en Poolse prijswinnaar aangekocht

The Politician Netflix

Netflix heeft de trailers gelanceerd van de nieuwe seizoenen van The Politician en The Order. Beide series krijgen later deze week nieuwe seizoenen. Daarnaast heeft Netflix de rechten aangekocht van een Poolse film aangekocht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer The Politician seizoen 2 verschenen

The Politician van Ryan Murphy keert op vrijdag terug voor alweer zijn tweede seizoen op Netflix. In aanloop van de release van het nieuwe seizoen heeft Netflix nu de trailer gelanceerd. We gaan zien hoe de strijd van Payton Hobart verder gaat. Lukt het hem om een volgende stap te zetten richting het presidentschap van de Verenigde Staten?

Ook The Order seizoen 2 heeft trailer te pakken

Ook The Order heeft een trailer gekregen voor het tweede seizoen. De Netflix Original werd voor zijn release al vergeleken met The Vampire Diaries. In de reeks komt student Jack Morton terecht bij een geheime orde waar hij te maken krijgt met een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

Netflix koopt rechten Poolse film

Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten aangekocht van de film The Hater. De film won al een prijs op het Tribeca Film Festival en is vanaf juli wereldwijd op Netflix te bekijken. In The Hater volgen we een samenleving die worstelt met haar communistische verleden en Europees heden. Zo volgen we de in ongenade rechtenstudent Tomek die de aandacht probeert te trekken van jeugdvriend Gabi en het respect van zijn progressieve familie. Wanneer hij een baan aanneemt bij een spraakmakend maar moreel failliet PR-bedrijf om indruk te maken, merkt Tomek dat hij uitblinkt in de politieke spellen die gevraagd worden. Al betaalt hij daarvoor een hoge prijs.

The Sinner verlengd voor vierde seizoen

The Sinner is voorlopig nog niet voorbij. USA Network heeft namelijk een vierde seizoen besteld van de serie. Dat is precies in de week dat het derde seizoen op Netflix in Nederland zal verschijnen, een seizoen waarin Matt Bomer de hoofdrol vertolkt.

Lees alles over The Sinner

Deze films en series komen in tweede helft van juni op Netflix

De tweede helft van juni brengt vooral heel veel heerlijke series naar Netflix. Originals worden voorzien van nieuwe seizoenen, maar er zijn ook vooral titels van buitenaf waar reikhalzend naar uitgekeken wordt. En daarnaast komt er een ware Ocarknaller aan!

Lees alles over de tweede helft van juni

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (S01E05) Sci-Fi 2020 6.5
The Gambler Crime 2014 6.0
Hugo Familie 2011 7.5
Honden Hotel Familie 2009 5.4
Antz Familie 1998 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren