Netflix Daily

Netflix Daily: Vierde seizoen Blood & Water en beste quarterbacks gevolgd

Blood & Water krijgt een vierde seizoen op Netflix en de beste quarterbacks van de wereld zijn een seizoen lang gevolgd door de camera’s van de streamingdienst.

Vierde seizoen voor Blood & Water

Blood & Water is voorlopig nog niet voorbij. Deze zeer succesvolle Zuid-Afrikaanse serie kreeg afgelopen november een derde seizoen. Het was vervolgens ruim een half jaar stil, maar nu heeft Netflix officieel laten weten dat er gewerkt wordt aan een vierde seizoen. Of de opnames al gaande zijn óf dat we nog lang moeten wachten is niet bekend.

Beste quarterbacks uit NFL gevolgd voor Quarterback

Met de serie Quarterback duikt Netflix weer een nieuwe sport in American Football zal worden belicht door drie van de allerbeste quarterbacks van dit moment te volgen. Matrick Mahomes is de absolute ster van de NFL en won de Super Bowl dit jaar. Ook werd hij gekozen tot MVP. Kirk Cousins en Marcus Mariota worden tevens belicht. De reeks is te zien vanaf 12 juli, de trailer warmt ons alvast op.

Chesapeake Shores-acteur overleden door motorongeluk

Treat Williams is vannacht om het leven gekomen door een motorongeluk. De Amerikaanse acteur is 71 jaar oud geworden. Velen zullen hem vooral kennen als Mick O’Brien uit Chesapeake Shores. Hij was in alle zes seizoenen te zien.

Lees alles over Chesapeake Shores

Deze twee Queen Charlotte-acteurs zijn nu huisgenoten

Dat collega’s vaak vrienden worden, is geen geheim. Dat blijkt ook te zijn gebeurd bij een aantal acteurs uit Queen Charlotte. Corey Mylchreest, beter bekend als King George III, woont namelijk samen met een van zijn tegenspelers. Dat heeft Popbuzz ontdekt.

Lees alles over Queen Charlotte

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Black Mirror (6 seizoenen) Drama 2016 8.9 2023-06-15
What Happens in Vegas Romance 2008 6.1 2023-06-15
La Mala Familia Docu 2022 7.8 2023-06-15
L.A. Confidential Crime 1997 8.2 2023-06-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?