Netflix Daily

Netflix Daily: Good Witch vernieuwd voor seizoen 7, film Jessica Watson

Goed nieuws voor fans van Good Witch. De bovennatuurlijke dramaserie gaat namelijk voorzien worden van een zevende seizoen. Daarnaast werkt Netflix aan een nieuwe film dat gebaseerd is op d ereis die Jessica Watson maakte. Als zestienjarige ging zij in haar eentje de wereld rond met een zeilboot.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zevende seizoen besteld van Good Witch

Fans van Good Witch mogen zich opmaken voor nog een nieuw seizoen van de bovennatuurlijke dramaserie. Op Netflix kunnen we de eerste vijf seizoenen van de reeks al zien en bij Hallmark Channel zijn net de uitzendingen van seizoen 6 afgerond. Ondertussen heeft de zender een zevende seizoen besteld. Door de uitbraak van het coronavirus is het wel nog onduidelijk wanneer seizoen 7 kan worden opgenomen.

Film over Jessica Watson in de maak

Netflix werkt aan een film waarin de zeiltocht van Jessica Watson wordt belicht. Als zestienjarig meisje ging zij in haar eentje de wereld rond in een zeilboot. De film waar Netflix aan werkt wordt gebaseerd op het boek True Spirit dat Watson zelf schreef. “Het is een enorme eer dat Netflix mijn verhaal tot leven brengt. Ik hoop dat de film mensen inspireert om ook te zeilen en hun eigen avonturen te beginnen.”

Deze films en series komen in tweede helft van juli op Netflix

De tweede helft van juli wordt op Netflix in één woord waanzinnig. De toptitels vallen over elkaar met een absoluut slotstuk. Vis a Vis was de absolute winnaar van de verkiezing van beste serie in 2019. Nu is de Spaanse reeks terug voor het slotstuk.

Lees alles over nieuw in juli

El Robo del Siglo: De Colombiaanse La Casa de Papel!

El Robo del Siglo is de ideale serie voor iedere fan van La Casa de Papel. Het is dan ook geen wonder dat de aankondiging van Netflix ons wel heel veel aan de Spaanse hitserie doet denken. Ditmaal gaan we naar Colombia en wel naar 1994. Toen de Overval van de Eeuw werd gepleegd.

Lees alles over El Robo del Siglo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Abby Hatcher (1 seizoen) Kinderen 2018 7.3
Oscuro Deseo (1 seizoen) Thriller 2020
Gli Infedeli Komedie 2020
Along Came a Spider Drama 2002 6.4
Skin Decision: Before and After (1 seizoen) Reality 2002

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?