Netflix Daily

Netflix Daily: Octavia uit The 100 naar Nederland, releasedatum La Casa de Las Flores

Octavia The 100

Octavia uit The 100 komt later dit jaar naar Nederland, de relesaedatum van het tweede seizoen van La Casa de Las Flores is bekend en Olivia Colman noemt haar rol in The Crown ‘verschrikkelijk’.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Octavia uit The 100 komt naar Nederland

Goed nieuws voor de fans uit The 100. Marie Avgeropoulos, in The 100 beter bekend als Octavia Blake, komt dit jaar naar Nederland. De actrice is één van de speciale gasten tijdens de wintereditie van Dutch Comic Con dat op 23 en 24 november plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets voor meet & greets en de photobooth zijn al te bestellen.

Releasedatum La Casa de Las Flores seizoen 2

Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen van La Casa de Las Flores bekendgemaakt. De serie vertelt het verhaal van een rijke matriarch die de schone schijn van haar familie op probeert te houden nadat de minnares van haar man de vuile was heeft buiten gehangen. Seizoen 2 staat vanaf 18 oktober op Netflix.

Olivia Colman over rol in The Crown

Olivia Colman speelt de rol van koningin Elizabeth in het nieuwe seizoen van The Crown. Absoluut geen makkelijke rol, zo vertelde ze aan Entertainment Weekly. “Het is verschrikkelijk. Iedereen houdt van Claire Foy, dus het voelt als de slechtste baan ter wereld”, aldus Colman. Het derde seizoen is vanaf 17 november te bekijken op Netflix.

The Kominsky Method in najaar terug voor seizoen 2

The Kominsky Method keert later dit jaar terug voor zijn tweede seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we in oktober aan de slag kunnen met seizoen 2 van de reeks. Michael Douglas en Alan Arkin keren terug voor het tweede seizoen.

Lees alles over The Kominsky Method

Releasedatum To All The Boys I’ve Loved Before 2 bekend

Netflix heeft de releasedatum van het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before bekendgemaakt. De twee film, wederom gebaseerd op een boek van Jenny Han, is vanaf 12 februari te bkijken op Netflix. Ondertussen is ook een derde film al in productie.

Lees alles over To All The Boys

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Designated Survivor: 60 days (S01E12) Drama 2019
Cannon Busters (1 seizoen) Anime 2019
The Posession of Hannah Grace Horror 2018 5.2
Whindersson Nunes: Adulto Stand-up 2019
Sacred Games (2 seizoenen) Drama 2019 8.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?