Netflix Daily

Netflix Daily: Handeltje in valse paspoorten gaat mis en Stephen King-verfilming

Een handeltje in vervalste ID-kaarten is gouden business, tot het mis gaat voor twee Canadese tieners. Fakes is in aantocht. Ondertussen komt dit najaar een volgende Stephen King-verfilming, waar de schrijver zelf al dolenthousiast over is.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Fakes in de penarie

Tieners Zoe en Becca slagen erin om valse ID-kaarten te maken en zo weten ze optimaal te profiteren van de mogelijkheden. Voor eigen gebruik gaat het uitstekend, maar zodra ze er tweehonderd gaan maken voor een handeltje is het wachten op de ellende. Op 2 september verschijnt de serie Fakes op Netflix, de trailer is alvast te zien.

Mr. Harrigan’s Phone van Stephen King in aantocht

Het najaar is om de hoek, dus ook Halloween. Netflix zal weer flink wat films en series lanceren, waaronder een nieuwe verfilming van Stephen King. Het korte verhaal Mc. Harrigan’s Phone uit de collectie If it Bleeds is bewerkt tot film. En tot tevredenheid van King zelf. In Mc. Harrigan’s Phone communiceert een jongen met de geesten van zijn oudere vriend via een iPhone. Op de eerste beelden moeten wij nog even wachten, Stephen King is zelf al wel zeer tevree.

Vervolg Purple Hearts aanstaande? Plannen op tafel voor tweede film!

Purple Hearts is de hit van deze zomer op Netflix. De romantische dramafilm heeft veel losgemaakt en staat al weken bovenin de lijstjes. Nicholas Galitzine is één van de hoofdrolspelers, hij vertolkt Luke. De acteur ziet een vervolg wel zitten en daar blijkt inmiddels ook aan gewerkt te worden!

Lees alles over Purple Hearts

Deze films en series komen nog in augustus: The Walking Dead, 365 DNI en Alma

De zomer is in volle gang, dat is voor Netflix geen reden om geen nieuwe films en series toe te voegen aan het aanbod. De resterende weken van augustus staat er alweer veel moois op de rol, met voornamelijk veel nieuwe series.

Lees alles over de nieuwkomers in augustus

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (5 seizoenen + S06E01) Drama 2021 7.5 2022-08-15
Brooklyn Nine-Nine (8 seizoenen) Komedie 2021 8.3 2022-08-15
Deepa & Anoop (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-08-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?