Netflix Daily

Netflix Daily: Rol Shannen Doherty in Riverdale bekend, gesprekken over Top Boy seizoen 2

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa heeft de rol van Shannen Doherty in Riverdale besproken. De actrice speelt een rol in de eerbetoon-aflevering voor Luke Perry. Daarnaast krijgt Top Boy mogelijk een tweede seizoen

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Showrunner Riverdale bespreekt rol Shannen Doherty

Shannen Doherty is ingevlogen voor de eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale. De actrice kende Luke Perry van hun gezamenlijke tijd bij Beverly Hills, 90210. Afgelopen maart overleed de acteur. Aflevering 1 van seizoen 4 wordt een eerbetoon aan Perry, die Fred Andrews speelde. Doherty heeft een gastrol. “Shannen speelt de persoon die ons vertelt wat er met Fred is gebeurd”, vertelde de showrunner onder meer. Ook verscheen een eerste foto van de episode.

Showrunner Top Boy bevestigt gesprekken over vervolg

Netflix lanceerde afgelopen vrijdag na een lange afwezigheid een gloednieuw seizoen van Top Boy. Showrunner Ronan Bennett heeft nu bevestigd dat er mogelijk meer komt. “We willen een nieuw seizoen doen en praten daarover met Netflix. We zijn enorm trots op wat we bereikt hebben met het nieuwe seizoen”, gaf hij te kennen. Het is nu aan Netflix om te bepalen of er een vervolg mag komen.

Glynn Turman (Mr. Mercedes) in Fargo seizoen 4

Opnieuw is een acteur uit het vierde seizoen van Fargo bekend geworden. Nadat we eerder al schreven over ‘Crazy Eyes’ uit Orange is the New Black in Fargo en Chris Rock, weten we nu ook dat Glynn Turman uit Mr. Mercedes een belangrijke rol heeft in het vierde seizoen. Turman kruipt voor de serie in de huid van Doctor Senator. Naast zijn rol in Mr. Mercedes kennen we hem ook uit onder meer How To Get Away With Murder.

Alta Mar dit kalenderjaar al terug met seizoen 2

Alta Mar komt al razendsnel terug voor zijn tweede seizoen op Netflix. Terwijl het eerste seizoen van de Spaanse thriller-dramaserie op 24 mei verscheen, weten we nu al dat het vervolg op 22 november wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over Alta Mar

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Trainwreck Komedie 2015 6.3
A Dog’s Way Home Avontuur 2019 6.7
Los Tigres del Norte en la Prisión de Folsom Bio 2019
Pieter Konijn Kinderen 2018 6.5
Proud Mary Actie 2018 4.9
Paul, Apostle of Christ Drama 2018 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?