Netflix Daily

Netflix Daily: Britse Koningshuis baalt van Netflix-deal, The Kane Chronicles aangekondigd

Het Britse Koningshuis is niet blij met de deal die Meghan Markle en Prins Harry hebben gesloten. De twee tekenden recent een deal met Netflix voor een aantal producties. Netflix heeft daarnaast The Kane Chronicles aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Britse Koningshuis baalt van Meghan Markle en Prins Harry

Recent werd bekend dat Meghan Markle en Prins Harry voor Netflix aan de slag gaan met een flinke deal. Met de deal gaat zo’n 130 miljoen euro gemoeid. In dat kader maken de twee verschillende projecten voor Netflix, maar het Britse Koningshuis is daar niet blij mee. Een van de redenen waarom het Britse Koningshuis niet blij zou zijn is omdat was afgesproken dat Harry en Meghan één jaar na zouden denken over een terugkeer. Door nu al voor Netflix te kiezen, zijn ze die afspraak niet nagekomen. De Koninklijke familie is daarnaast bang dat de taken die worden gedaan door de rest van de familie raken ondergesneeuwd.

Netflix kondigt The Kane Chronicles aan

Netflix gaat aan de slag met een gloednieuwe filmtrilogie. De streamingdienst heeft de rechten aangekocht van The Kane Chronicles, geschreven door Rick Riordan, bekend van Percy Jackson. In de boeken draait het om de Egyptische geschiedenis en mythologie. In het verhaal volgen we Carter en Sadie Kane. Wanneer we met The Kane Chronicles aan de slag kunnen, is nog niet bekend.

Santa is coming! The Christmas Chronicles 2 in november op Netflix

Buiten is het 30 graden, binnen heeft Netflix de allereerste kerstfilm voor 2020 aangekondigd! The Christmas Chronicles was twee jaar geleden een groot succes en een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Dit najaar kunnen we opnieuw met de Kerstman op pad, die hulp krijgt van zijn vrouw.

Lees alles over Christmas Chronicles 2

Wie spreken de Nederlandse stemmen in van Jurassic World: Kamp Krijtastisch

Wie spreken de Nederlandse voice-over stemmen in van Jurassic World: Kamp Krijtastisch? De legendarische filmreeks die begon met Jurassic Park is inmiddels uitgegroeid tot een volledige franchise. Daar sluit Netflix zich nu ook bij aan met deze animatieserie. Een mooie kennismaking voor de nieuwe generatie met alle gevaarlijke dinosaurussen. De serie is met Nederlandse audio te bekijken.

Lees alles over Jurassic World: Kamp Krijtastisch

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Las Chónicas Del Taco (2 seizoenen) Reality 2020 7.8
Michael McIntyre: Showman Stand-up 2020
Hope Frozen: A Quest to Live Twice Docu 2018 7.3
Izzy’s Koala World (1 seizoen) Actie 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?